AA-Reestrijck – een leuk huisje in het Reestdal op de grens van Drenthe en Overijssel

» Vakantiehuis in plaats: , , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 5.844 x bekeken
  • Adres:
    AA-Reestryck Landgoed Het Reestdal Veldhuisweg 4-27 IJhorst (Drenthe)
  • Aantal personen: 4-5
  • Website: aa-reestryck.nl/nl
  • Streek:
Huisje huren in IJhorst.

Huisje huren in IJhorst.

IJhorst is een klein dorpje op de grens van de provincie Drenthe en de provincie Overijssel. Op een kleinschalig vakantiepark in IJhorst ligt vakantiehuisje AA-Reestrijck. AA-Reestryck is een sfeervol en volledig ingerichte vakantiewoning die geschikt is om te huren door vier tot vijf personen.

Indeling huisje

Rondom AA-Reestryck een grote tuin op het zuiden met veel privacy. Op het terras staat een tuintafel, tuinstoelen en een parasol. AA-Reestryck heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond en een slaapkamer op de 1e verdieping voor 2 personen en een kinderbed. Wij bieden u een schoon vakantieverblijf met heerlijke opgemaakte bedden.

De woning is voorzien van o.a. combimagnetron, vaatwasser, flatscreen tv, wasmachine, kinderbed en 2 nieuwe fietsen die u tijdens uw verblijf kunt gebruiken. De tarieven voor verhuur zijn inclusief bed-/keukenlinnen, energiekosten en eindschoonmaak. Bijkomende kosten: toeristenbelasting. Voor meer informatie zie onze website.

Leuke dagjes uit

Het mooie terras om op mooie avonden lekker buiten te zitten.

Het mooie terras om op mooie avonden lekker buiten te zitten.

Prachtige, bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden in het idyllische Reestdal, een natuurgebied waar de ooievaar volop is te bewonderen is. Het gebied staat bekend om zijn vele landgoederen zoals de Havixhorst. In AA-Reestryck ligt een map met informatie over bezienswaardigheden in de nabije omgeving en fiets- en wandelroutes. Het gebied kent een uitgebreid fiets- en wandelknooppuntennetwerk zoals de landgoederenroute en de Loop van de Reest.

Ook een bezoek aan Hollands Veneti√ę, Giethoorn en het bezoekerscentrum in Oud Avereest is zeker de moeite waard. AA-Reestryck ligt aan de bosrand van de staatsbos Staphorst/IJhorst waar u bij mooi weer kunt gaan zwemmen in de vijver van de Zwarte Dennen. Het openlucht zwembad van De Wijk ligt op 2 km en het heuveltjesbosbad op 6 km. Een van de mooiste modezaken van Drenthe is gevestigd in De Wijk, nagenoeg grenzend¬†aan IJhorst aan de andere kant van de Reest.

Leave a Reply