B&B de Blokhut – Vakantiehuisje in Ruinen

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 8.649 x bekeken
  • Adres:
    B&B de Blokhut Anholt 3‎ 7963 PZ Ruinen (Drenthe)
  • Aantal personen: 2-4
  • Website: benbdeblokhut.nl/page...
  • Streek: zuidwest drenthe
De Blokhut is een mooie gelegen huisje vlakbij het Dwingelderveld.

De Blokhut is een mooi gelegen vakantiehuisje vlakbij het Dwingelderveld.

Ruinen is een klein en gezellig dorpje in het zuidwesten van Drenthe. Door haar ligging, net ten zuiden van het bekende Nationale Park het Dwingelderveld, is Ruinen een populaire bestemming voor een (korte) vakantie in eigen land. Een leuk vakantiehuisje huren in Ruinen is dan ook erg gemakkelijk, er zijn veel huisjes te huur in het dorp.

B&B de Blokhut

Net buiten Ruinen, aan de rand van de mooie natuur, ligt Bed and Breakfast de Blokhut. In dit gezellig cottage kunnen 2 tot 4 vier mensen een heerlijke vakantie vieren in het mooie Drenthe. En zoals de naam al zegt: de Blokhut kan ook geboekt worden met een heerlijk ontbijt aan het begin van elke nieuwe vakantiedag.

Indeling vakantiehuisje

De woonkamer van dit huisje in Ruinen.

De woonkamer

In het huisje bevinden zich twee slaapkamers. In elke kamer kunnen twee personen slapen. Slaapkamer een biedt een tweepersoonsbed terwijl in de tweede slaapkamer twee losse bedden staan. Eventueel kan in een van de beide slaapkamers een kinderbedje worden bijgeplaatst. Ook voor een vakantie met kleine kinderen kan dit huisje gehuurd worden.

De verdere inrichting van het huisje is zeer compleet. Zo is de keuken van alle luxe voorzien en staat er in de woonkamer een prachtige spekstenen kachel. Verder is er internet beschikbaar via wi-fi en staat er in de woonkamer een tv met dvd-speler.

Vakantie in Drenthe

Voor een vakantie in de natuur is Ruinen natuurlijk een perfecte bestemming. Vanuit het huisje kunnen gemakkelijk alle bekende attracties in Drenthe bezocht worden. De meeste zelfs per fiets vanuit het huisje! Een dagtocht over het Dwingelderveld mag natuurlijk niet ontbreken maar ook de bossen van de Boswachterij Ruinen, die gelegen zijn ten zuid-westen van het dorp zijn de moeite waard.

Verder kunnen de mooie Brinkdorpen Dwingeloo, Diever en Orvelte gemakkelijk bezocht worden maar is ook een dagje Dierenpark Emmen mogelijk. Op mindere dagen zijn daarnaast Groningen, Zwolle of Emmen eenvoudig per auto bereikt worden.

Dit vakantiehuisje huren doe je via de website van de eigenaren. Die site vind je naast deze advertentie. Op de site vind je meer informatie over prijzen en beschikbaarheid. Ook staan er nog meer foto’s van de leuke vakantiehuisje in Drenthe.

Leave a Reply