Brink en Bos – een leuke vakantiehuisje in Dwingeloo

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 7.254 x bekeken
 • Adres:
  Vakantie appartement Brink en Bos Drift 2 7991 AA Dwingeloo (Drenthe)
 • Aantal personen: 2-4
 • Website: brinkenbos.nl
 • Streek: zuid-west drenthe

Drenthe is een van de meest populaire provincies in Nederland voor een korte of langere vakantie. Logisch, Drenthe biedt veel natuurschoon en genoeg cultureel vermaak voor een leuke vakantie. Een vakantiehuisje huren in Drenthe is ook gemakkelijk. In de leuke dorpjes die Drenthe rijk is staan veel huisjes om te huren voor kleine en grote gezelschappen.

Een toeristische hot-spot in Drenthe is natuurlijk Dwingeloo. Dit brinkdorp aan de rand van het Dwingelderveld biedt natuurlijk een groot aantal huisjes om te huren. Een van die vakantiehuisjes is vakantie appartement Brink en Bos. Deze gedeeltelijk met riet gedekte boerderij staat aan de rand van Dwingeloo: een perfect plaats voor een rustige vakantie met alle toeristische hoogtepunten op fiets- of loopafstand.

huisje huren Drenthe, Dwingeloo

Vakantiehuisje Brink en Bos

In vakantiehuisje Brink en Bos kunnen maximaal 4 gasten verdeeld over twee slaapkamers verblijven. Elke slaapkamber biedt twee losse boxspring bedden. Verder biedt het huisje een ruime badkamer met daarin een douche, een toiket en een wastafel. Het huisje gaat u binnen via een ruime hal. Aan de hal grenst de ruime woonkamer met open keuken. De keuken biedt alle gemakken, inclusief waatvasser en combi-magnetron, de woonkamer is gezellig ingericht.

Vanuit de woonkamer is de ruime tuin bereikbaar door openslaande tuindeuren. Uiteraard biedt de tuin een eigen terras met tafels en stoelen. Ook is een elektrische barbecue aanwezig. In de schuur kunnen fietsen gestald worden en ook biedt de schuur de mogelijkheid tot het opladen van elektrische fietsen. Tenslotte biedt de tuin uitzicht over een weiland en omliggende landerijen.

In en om Dwingeloo is het natuurlijk prachtig fietsen. Zo kun je rond en over het enorme heideveld van het Dwingelderveld fietsen. Vanuit Dwingeloo fiets je over de heide naar het al even pittoreske Ruinen. Maar ook andere dorpjes in Drenthe als Orvelte en Ansen zijn per fiets eenvoudig te bereiken. Ook een wandeltocht over het Dwingelderveld is een hele ervaring, zeker als je meeloopt met een boswachter.

Een andere leuke activiteit is het verkennen van de het Dwingelderveld per paard. In Dwingeloo kun je paarden huren om zo per viervoeter over de prachtige ongerepte heide te trekken. Wil je meer informatie over een vakantie in Dwingeloo, zoek dan op internet. Over het huren van dit huisje in Dwingeloo neem je natuurlijk contact op met de eigenaren via de website.

One Response to “Brink en Bos – een leuke vakantiehuisje in Dwingeloo”

 1. KobKlaas en Ria Says:

  Wijnzouden graag een weekje van b.v.12 t.m. 19 Juni of een week later uw huisje willen huren. Is dat mogelijk? we zijn senioren.
  Met vriendelijke groet,

Leave a Reply