De Oshaar: een mooi vakantiehuis in Koekange, Drenthe

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 6.537 x bekeken
  • Adres:
    Gastenverblijf De Oshaar Oshaarseweg 51 7958 PS Koekange (Drenthe)
  • Aantal personen: 2-4
  • Website: de-oshaar.edicypages....
  • Streek: zuid-west Drenthe
Gastenverblijf de Oshaar

Gastenverblijf de Oshaar

Koekange is een klein dorp in het zuidwesten van de provincie Drenthe. Door haar gunstige ligging is Koekange een goede uitvalsbasis voor het maken van mooie fietstochten door de prachtige Drentse natuur. Het is daarom niet gek dat in en rondom Koekange een aantal leuke huisjes gehuurd kunnen worden. Een van die vakantiehuizen is ‘Gastenverblijf de Oshaar’. Een prachtig ingericht en erg sfeervol vakantiehuis dat geschikt is om te huren voor maximaal 4 personen.

Ligging vakantiehuis

Gastenverblijf de Oshaar ligt ongeveer 2 kilometer buiten Koekange aan de weg naar het dorp Echten. Het huisje is gelegen in een bosrijke omgeving dat volop fiets- en wandelmogelijkheden biedt. Het fietspad van Koekange naar Echten van loopt voor de deur langs. Via deze route bent u op de fiets in half uur in Ruinen, de poort naar het prachtige Dwingelderveld.

Indeling

De slaapkamer van dit huisje.

De slaapkamer van dit huisje.

Gastenverblijf de Oshaar is geschikt om te huren voor maximaal 4 personen. Zij kunnen verblijven in twee compleet ingerichte slaapkamers. Verder biedt het huisje een volledig ingericht keuken met onder andere vaatwasser en magnetron. De woonkamer is gezellig ingericht, u kunt er heerlijk zitten, gezellig kletsen maar ook tv kijken. De badkamer is voorzien van een heerlijke regendouche. Verder zijn bij aankomst de bedden voor u opgemaakt. De tarieven voor het huren van dit huisje zijn inclusief bed- en keukenlinnen.

Leuke dagjes uit

Drenthe biedt u een uitgebreid fiets- en wandelknooppuntennetwerk en in het vakantiehuis vindt u dan ook een uitgebreide collectie aan fiets- en wandelroutes. In De Wijk, een dorp gelegen op 5 kilometer afstand kunt u fietsen huren. Uiteraard kunt u ook uw eigen fietsen meenemen. Deze kunnen binnen gestald worden. En heeft u een electrische fiets? Dan kunt u deze opladen in het gastenverblijf.

Kom ook genieten van de rust en de ruimte die het Drentse platteland biedt, een heerlijke vakantie in mooi Drenthe.

 

Leave a Reply