Het Boshuis – een luxe vakantiewoning in Drenthe

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 9.910 x bekeken
  • Adres:
    Het Boshuis J. Brugginkweg 3 A 9423 TC Hoogersmilde
  • Aantal personen: 6-8
  • Website: boshuisdrenthe.nl/
  • Streek: noord-drenthe

Het Drents-Friese Wold is een van de grotere natuurgebieden in Nederland. Het gebied op de grens van Friesland en Drenthe is dan ook zeer geschikt voor een vakantie in Nederland.

Ben je op zoek naar een luxe vakantiewoning om te huren voor een groep van 6 tot 8 personen? Dan is vakantiehuis het Boshuis centraal gelegen in het Drents-Friese Wold misschien wat voor jouw gezelschap.

Dit luxe ingerichte vakantiehuis  maakt onderdeel uit van een groter bungalowpark. Door de perceeloppervlakte, het bosgebied en het licht glooiende karakter van dit park biedt het huisje echter zeer veel privacy.

Wil je een rustige vakantie in Drenthe midden tussen de natuur? Dan is het huren van het Boshuis een prima idee, vooral als je van een vakantie houdt waarin luxe en comfort voorop staan.

Vakantiehuisje het Boshuis in Drenthe huren

Vakantiehuisje het Boshuis.

Inrichting huisje

Verdeeld over 3 slaapkamers kunnen in het Boshuis tot 8 personen verblijven. Verder biedt het huisje twee badkamers, een grote keuken en een gezellige woonkamer. Verder biedt het vakantiehuis een eigen sauna waarin 4 personen tegelijkertijd kunnen genieten van de weldadige warmte.

De keuken van dit luxe vakantiehuis is zeer compleet ingericht. Alle gemakken van thuis, waaronder een vaatwasser, een inductiekookplaat, een oven, magnetron en koffiemachine zijn aanwezig. Verder vindt u rondom het huisje een aantal prachtige terrassen waar het op mooie dagen heerlijk genieten is van de omringende natuur.

Wat te doen op vakantie in Drenthe?

Als je op vakantie gaat in Drenthe dan is het aan te raden om fietsen en goede wandelschoenen mee te nemen. In de provincie zijn zeer veel leuke fietsroutes uitgezet die door middel van de knooppuntenroute van de ANBW te volgen zijn.

Verder kan er in Drenthe op zeer veel plekken heerlijk gewandeld worden. Vakantiehuis het Boshuis ligt centraal in het Drents-Friese Woud, een van de grotere natuurgebieden in Nederland. Wil je lekker wandelen? Dan start je wandeltocht bij de voordeur van dit huisje.

Het interieur van het Boshuis in Hoogersmilde.

Het interieur van het Boshuis in Hoogersmilde.

Prijzen en beschikbaarheid

Op de website van de eigenaren van dit particuliere vakantiehuis in Drenthe staat alle informatie over het huren van dit vakantiehuis. Zowel de huurtarieven als de beschikbaarheid van dit vakantiehuisje staan op die site.

 

 

Leave a Reply