Hoeve Den Anholt – Vakantiehuisje in Ruinen

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 11.978 x bekeken
  • Adres:
    Vakantiehuisje Hoeve Den Anholt Anholt 7 7963 PZ RUINEN (Drenthe)
  • Aantal personen: 4-8
  • Website: hoevedenanholt.nl/ind...
  • Streek: zuidwest drenthe

Vakantiehuisje huren in Ruinen, Drenthe

Hoeve Den Anholt

Hoeve Den Anholt is een prachtige oude Saksische boerderij die is gelegen ten oosten van het dorp Ruinen in de provincie Drenthe. Wil je een huisje huren in Drenthe voor vier personen? Hoeve Den Anholt biedt dan precies wat je zoekt.

In Hoeve Den Anholt zijn namelijk twee vakantiehuisje gesitueerd die ruimte bieden aan in totaal acht gasten. In het Deel kunnen vier personen verblijven; de Hooizolder kan gehuurd kan worden voor twee tot vier personen.

Indeling huisjes

Beide vakantiehuisjes in Hoeve Den Anholt bieden zoals gezegd ruimte aan vier personen. In het ene huisje vind je twee tweepersoonsbedden in een kamer grote kamer, ideaal voor een weekendje weg met kleine kinderen. Het andere appartement heeft twee romantische slaapkamers heeft met in de ene slaapkamer een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer twee losse bedden die aan elkaar geschoven kunnen worden.

Beide vakantiehuisjes zijn verder zeer compleet ingericht. Zo zijn de keukens compleet en voorzien van bijna alle gemakken van thuis. Verder bieden de huisjes een gezellige woonkamer waar het na een dagje fietsen of wandelen heerlijk ontspannen is.

Ligging Hoeve Den Anholt

Ruinen is een dorp in het zuidwesten van de provincie Drenthe. Ten noord-oosten van Ruinen ligt het prachtige natuurgebied het Dwingelderveld. Dit nationale park leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Daarnaast kun je het Dwingelderveld prima verkennen per paard of per mountainbike. Op de website van Staatsbosbeheer vind je meer informatie over het Dwingelderveld en de toeristische mogelijkheden van het gebied.

Naast het Dwingelderveld biedt de provincie Drenthe genoeg ander vermaak gedurende je vakantie. Zo kun je heerlijk winkelen in Assen, Emmen of Meppel. Maar ook de dierentuin in Emmen is een dagtrip waard. Verder zijn de brinkdorpen Dwingeloo en Diever erg geliefd onder toeristen.

Wil je een van beide vakantiehuisjes in Hoeve Den Anholt huren? Neem dan contact op met de verhuurder via de link naast deze pagina. Op de website van het huisje vind je daarnaast meer informatie over het huren van dit huisje.

Leave a Reply