Op vakantie in Drenthe? Huisje huren in Ruinen

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 9.532 x bekeken
  • Adres:
    Bungalowpark Ruinen Anholt 11 7963 PZ Ruinen (Drenthe)
  • Aantal personen: 2-4
  • Website: huisjeinruinen.nl/
  • Streek: zuidwest Drenthe

Ruinen is een gezellig Brinkdorp in het zuidwesten van de provincie Drenthe. Mensen die in Nederland op vakantie gaan kennen Ruinen misschien wel als de perfecte uitvalsbasis voor het maken van fietstochten of wandelingen in de prachtige natuur van het Dwingelderveld. Aan de rand van het Dwingelderveld, op een rustig bungalow-park, ligt dit gezellige huisje dat geschikt is om te huren voor 2 tot 4 personen.

Vakantie Nederland: Huisje Huren Drenthe

Huisje Ruinen

Dit huisje in Ruinen is vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie-adres op een rustige plek in de vrije natuur. Het huisje is gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied het Dwingelderveld. Wil je een week of weekend weg en heb je behoefte aan rust en ruimte? Dan is het huren van dit huisje een heel goed idee.

Heerlijk wandelen of fietsen of te paard de omgeving verkennen kan allemaal vanuit dit vakantiehuisje. Je kunt uiteraard zelf fietsen meenemen maar ook is het mogelijk om op het park fietsen te huren. Maar ook een bezoek aan bijvoorbeeld Groningen, waar je het Groninger museum vindt, of Emmen, met het bekende dierenpark, zijn eenvoudig bereikbaar vanuit zuid-west Drenthe.

Over het vakantiehuisje

Vakantiehuisje huren Ruinen.

Vakantiehuisje huren Ruinen.

Het vakantiehuisje is gelegen op een klein bungalowpark tussen Ruinen en Dwingeloo. Het park is autovrij behalve op maandagen en vrijdagen. Het huisje is geschikt om te huren voor gezelschappen tussen 2 en 4 personen.

In huisje vind je 2 slaapkamers, de een met een tweepersoonsbed de ander met twee losse eenpersoonsbedden. Het huisje is verder erg compleet en comfortabel ingericht. In de keuken staan alle apparaten die je van een luxe huisje mag verwachten. Zo ontbreekt de vaatwasser niet en vind je verder een keramische kookplaat in het aanrecht.

De woonkamer van het huisje is gezellig ingericht. Vanuit de woonkamer is er verder een mooi zicht op de omliggende natuur. Het vakantiehuisje is natuurlijk vrijstaand. Rondom de bungalow liggen mooie bossen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Dit huisje boeken?

Wil je vakantiehuisje in Ruinen huren? Neem dan contact op met de eigenaren. Dat kan via de link naast dit artikel. Op de website huisjeinruinen.nl vind je verder meer informatie over het huisje waaronder info over beschikbaarheid en prijzen.

Leave a Reply