Rust en ruimte: Vakantiehuisje huren in Gasselte – Drenthe

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 7.366 x bekeken
  • Adres:
    Achterweg 7 9462 TM Gasselte (Drenthe)
  • Aantal personen: 4
  • Website: vakantiewoningachterweg.nl/
  • Streek: centraal drenthe

Drenthe is bij uitstek de provincie voor een heerlijk weekendje of weekje vakantie. De provincie staat bekend vanwege zijn uitgestrekte bossen en heidevelden maar ook de leuke dorpjes maken van Drenthe een goede provincie voor een leuke vakantie. In de provincie Drenthe vind je een overdaad aan leuke en gezellige vakantiehuizen die je kunt huren voor een midweek of week vakantie.

vakantiehuis-huren-gasselte

Hondsrug bij Gasselte

Zo vind je in een Gasselte, een centraal in Drenthe gelegen dorp, een gezellig vakantiehuis dat je kunt huren voor gezelschappen van 4 personen. Het huisje ligt aan de Achterweg in Gasselte en ligt op een glooiing van de Hondsrug. Het huisje is vrij gelegen tussen de prachtige velden die rondom Gasselte te vinden zijn, de enige buren zijn de eigenaren van het vakantiehuisje. De ligging van dit vakantiehuisje in centraal Drenthe maakt dat vooral rustzoekers en mensen die van de natuur houden dit huisje zouden moeten huren. Door de ligging is de gast in ieder geval verzekerd van genoeg privacy.

Het vakantiehuisje biedt verdeeld over twee slaapkamers slaapruimte voor vier personen. Op de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed. De andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Verder vind de gast op de begane grond een grote woonkamer met open keuken. In deze woonkamer kan eventueel een vijfde persoon verblijven. De keuken van dit huisje biedt alle comfort, alleen een vaatwasser ontbreekt. Ook de doucheruimte bevindt zich op de begane grond. Hierin bevindt zich ook de wc.

Het dorp Gasselte biedt alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Je vindt er supermarkten, een bakker en andere winkels. In de omgeving van Gasselte vind je genoeg natuur voor mooie wandel- en fietstochten. Ook de prachtige natuurgebieden zijn allen per fiets gemakkelijk te bereiken. Ook de moeite waard tijdens een vakantie in Gasselte is een dagje Groningen. Vanuit Gasselte ben je per auto binnen 30 minuten in het centrum van deze leuke stad.

Leave a Reply