Vakantie in Drenthe: Vakantiehuisje de Merel in Norg huren

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 5.683 x bekeken
  • Adres:
    Oosterduinen D14 9331WE Norg - Drenthe
  • Aantal personen: 2-4
  • Website: vakantiehuisjedemerel...
  • Streek: noord drenthe

De kop van Drenthe is een gebied met veel ruimte en de daarbij horende rust. Veel bossen, weilanden en prachtige heidevelden maken van dit bijzonder stukje Drenthe een perfecte vakantiebestemming. Natuurlijk vind je in dit gebied een aantal leuke vakantiehuisjes om te huren. Een van die huisjes is vakantiehuisje de Merel. Dit huisje ligt nabij het dorp Norg en is geschikt om te huren voor 2 tot 4 personen.

Vakantiehuisje de Merel staat in het bosgebied de Oosterduinen. Dit bosgebied ligt vlakbij het leuke dorp Norg, je vindt Norg op ongeveer 2 kilometer afstand. Het huisje ligt op een eigen bosperceel van 1100 vierkante meter. Privacy genoeg dus, zeker als de bomen in het zomerseizoen vol in het blad zitten. Door de ligging is dit huisje een ideale plek voor het maken van mooie boswandelingen, fiets- of paardrijd tochten. De steden Assen en Groningen liggen op ongeveer 30 minuten per auto van huisje de Merel.

Huisje huren in Norg.

Huisje huren in Norg.


Indeling huisje

In vakantiehuisje de Merel kunnen maximaal vier personen verblijven. Op de verdieping van het huisje bevinden zich namelijk twee tweepersoons slaapkamers. Elk van de slaapkamers biedt een groot bed. Ook biedt het huisje genoeg ruimte voor een baby of kleuter. Hiervoor moet wel een eigen bedje meegenomen worden. Op de begane grond van huisje de Merel bevinden zich alle voorzieningen: een compleet ingerichte keuken, een douche en wc en de gezellige woonkamer. Vanuit het huisje is rondom uitzicht op de prachtige bossen van bosgebied de Oosterduinen.

Vakantiehuisje Huren in Norg, Drenthe

Norg is een pittoresk dorpje in de kop van Drenthe. Door de mooie ligging vind je in Norg een aantal leuke vakantiehuisjes om te huren.

Vakantie vieren in Drenthe doe je natuurlijk vooral vanwege de prachtige natuur die deze provincie biedt. Vanuit vakantiehuisje de Merel kunnen de mooiste wandelingen gemaakt worden door de afwisselende landschappen van dit stuk Drenthe. Ook per fiets is er genoeg te beleven, fietsen kun je trouwens huren in Norg zelf. Is het weer wat minder? Dan is het gevangenismuseum in Veenhuizen erg de moeite waard. Je kunt zelfs een bustocht maken in een oude gevangenisbus.

Wil je meer informatie over het huren van dit vakantiehuisje? Bekijk dan de website van de aanbieder. Je vindt op die site ook informatie over de tarieven en de beschikbaarheid van dit huisje.

Leave a Reply