Vakantiehuis aanbieding in het mooie Drentse Orvelte

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.723 x bekeken
  • Adres:
    Flintenweg 4-6 9441 PC Orvelte (Drenthe)
  • Aantal personen: 6-8
  • Website: tolhuisje.nl/
  • Streek: midden-drenthe

Midden in de prachtige natuurrijke provincie Drenthe ligt museumdorp Orvelte. Het dorp Orvelte presenteert zich als museumdorp omdat je in het dorp allerlei historische gebouwen en andere bezienswaardigheden kunt bekijken. Bijzonder aan het dorp Orvelte is dat het verboden is voor auto’s. Het is er dus erg rustig op straat. Het aanbod van vakantiehuisjes in Orvelte is klein. Gelukkig kun je met gezelschappen van 6 tot 8 personen wel vakantiehuis Het Tolhuisje huren.

vakantiehuis-orvelte-huren-tolhuis

Orvelte

In het Tolhuisje kan verbleven worden met 6 tot 8 volwassen of kinderen. Het huisje heeft twee authentieke bedsteden waar in geslapen kan worden. Ook zijn er nog twee kamers met daarin elk een tweepersoonsbed. Verder vind je alle voorzieningen van dit vakantiehuis in Orvelte op de begane grond.

Zo is het huisje voorzien van een compleet ingerichte keuken waar helaas de vaatwasser ontbreekt. Wel vind je in de keuken een magnetron en wasmachine. De voorkamer en woonkamer zijn compleet ingericht en beschikken beide over een gezellige gashaard. Verder is het huisje grotendeels voorzien van vloerverwarming.

Vanaf het terras heeft de gast uitzicht over de landerijen en het museumdorp Orvelte. Ondanks zijn centrale ligging biedt het vakantiehuisje toch privacy en rust. De twee belangrijkste redenen om een vakantiehuis in Drenthe te huren. Verder biedt Orvelte natuurlijk veel bezienswaardigheden uit vroeger tijden. Zo kun je onder andere een houtzagerij, een smederij en een klompenmakerij bezoeken. Al deze werkplaatsen zijn volledig in gebruik waardoor je kunt zien hoe het leven op het Drentse platteland er vroeger uitzag.

Verder is het huren van dit vakantiehuisje in Orvelte natuurlijk een prima idee als je van fietsen, wandelen of paardrijden door de prachtige Drentse landschappen houdt. Orvelte ligt centraal in Drenthe en vanuit het dorp zijn alle toeristische bestemming zoals Westerbork, Dwingeloo, Diever en Ruinen per fiets binnen een half uur te bereiken. Ook de prachtige heidevelden van Dwingeloo en de mooie Hondsrug zijn vlakbij.

Kortom, ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Orvelte om te huren dan kun je in het Tolhuisje prima terecht. Bezoek de site van deze vakantiewoning om te lezen hoe je boekt en wat de prijzen zijn.

Leave a Reply