Vakantiehuis aanbieding in Zuidwolde – Drenthe

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.599 x bekeken
  • Adres:
    Kleefegge 2 7921 RB Zuidwolde (Drenthe)
  • Aantal personen: 4 (6)
  • Website: hetzwarteschaapje.nl/
  • Streek: zuidwest drenthe

In Drenthe ligt tegen de Hoogeveen het leuke dorp Zuidwolde. In en om Zuidwolde zijn veel vakantiewoningen te huren. De omgeving van Zuidwolde is dan ook zeer de moeite waard voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Een van de vakantiehuizen die je kunt huren in Zuidwolde is vakantiehuis het Zwarte Schaapje. In deze vakantiewoning kunnen maximaal 6 personen verblijven. Nadeel is dan wel dat twee personen in de woonkamer op een comfortabele slaapbank moeten slapen. De twee slaapkamers die je terugvindt in dit vakantiehuisje bieden elk ruimte aan nog eens twee personen. Een kamer heeft een tweepersoonsbed terwijl de tweede slaapkamer over een stapelbed beschikt.

vakantiehuis-drenthe-huren-zuidwolde

Molen in Zuidwolde

De verdere inrichting van vakantiehuis het Zwarte Schaap is compleet te noemen. De keuken heeft alle voorzieningen maar een vaatwasser ontbreekt. Vanuit dit vakantiehuis loop je zo de tuin in waar het prachtige Drentse landschap zich uitstrekt.

Vanuit de woning kunnen per fiets de mooiste tochten door het Drentse landschap gemaakt worden. Zowel het prachtige Reestdal als de heidevelden van het Dwingelerveld zijn per fiets binnen het uur te bereiken. Daarnaast vind je vele toeristische bestemmingen als Dwingeloo, Diever en Ruinen allen op korte afstand van Zuidwolde.

Voor de boodschappen is de gast van dit vakantiehuis in Drenthe aangewezen op het winkelbestand van Zuidwolde. Het dorp biedt twee supermarkten en daarnaast alle andere winkels voor de dagelijkse boodschappen. Om echt te winkelen is Hoogeveen de dichtstbijzijnde stad. Maar ook Meppel en Assen zijn per auto snel bereikbaar. Daarnaast vind je in Zuidwolde een heerlijke sauna en ook vind je er het met een Michelin ster beloonde restaurant de Groene Lantaarn.

Als je kunt vakantiehuis wilt huren voor een vakantie met de kinderen dan mag een bezoek aan het Noorder Dierenpark in Emmen niet ontbreken. Ook het ponypark Slagharen vind je terug op korte afstand van dit vakantiehuis.

 

Leave a Reply