Vakantiehuis huren in Ruinen, bij het Dwingelerveld in Drenthe

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.443 x bekeken
  • Adres:
    Vakantiepark De Wiltzangh Ruinen
  • Aantal personen: 6
  • Website: villadwingelderveld.nl/
  • Streek: zuid-west drenthe

In Ruinen vind je veel vakantiehuizen die je kunt huren. Zo staat er in dit leuke dorpje in Drente, vlakbij Hoogeveen, een prachtig vakantiehuis te huur midden op het nationale park ‘Dwingelerveld’.

In ‘Villa Dwingelerveld‘ vind je slaapruimte voor 6 personen. Het huis heeft twee slaapkamers die ruimte bieden aan 2 en 4 personen. De slaapkamer voor 4 personen heeft twee stapelbedden terwijl de andere kamer een tweepersoons bed heeft. Verder is dit vakantiehuis in Ruinen compleet ingericht zonder overdadige luxe.

Je gaat natuurlijk vooral op vakantie op het Dwingelerveld om te genieten van de prachtige natuur die dit gebied te bieden heeft. ‘Villa Dwingelerveld’ biedt daarnaast erg veel rust en ruimte, de meest naaste buren wonen op meer dan 100 meter van het vakantiehuis. Je hoort en ziet dus niemand in de bossen die om het vakantiehuis heenliggen.

ruinen-vakantiehuis-drenthe-dwingelerveld-huren

De kerktoren van Ruinen

Vanuit het vakantiehuis ben je daarnaast binnen de korste keren midden op de prachtige heide van het ‘Dwingelerveld‘ waar je prachtige wandelingen kunt maken.

Ook voor mensen die van fietsen houden biedt het Dwingelerveld en eigenlijk deze hele hoek van de provincie Drenthe meer dan genoeg vertier. Je vindt in dit stuk namelijk Drenthe honderden kilometers fietspad door de mooiste landschappen. Heidevelden, prachtige loof- en naaldbossen, boerenakkers en velden met koeien en natuurlijk prachtige stukken onontgonnen gebied.

Houd je van fietsen en wandelen dan zit je in dit vakantiehuis in Ruinen prima!

Naastgelegen plaatsen zijn onder andere Dwingeloo met het planetarium en een heerlijk zwembad, Westerbork met het indrukwekkende kamp Westerbork en natuurlijk een van de mooiste dorpen van Nederland, Orvelte. Allemaal dorpen waar je vakantiehuizen kunt huren maar al deze toeristische trekpleisters zijn vanuit Ruinen per fiets binnen 20 minuten te bereiken. Ook voor een dagje stad zit je goed in Ruinen. Zowel Zwolle, Emmen als Groningen zijn per auto of openbaar vervoer binnen 35 minuten te bereiken.

Leave a Reply