Vakantiehuisje de Brummel huren in Norg – Drenthe

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.421 x bekeken
  • Adres:
    Vakantiehuisje de Brummel Norg - Drenthe
  • Aantal personen: 2-4
  • Website: borch.home.xs4all.nl/inde...
  • Streek: noord-west drenthe

Vakantiehuisje de Brummel is een gezellig en knus houten vakantiehuis aan de rand van de Drentse bossen bij Norg. Norg is een dorp in het noord-westen van de provincie Drenthe. Je vindt het dorp precies tussen Roden en de hoofdstad van Drenthe, Assen. Door de ligging van het vakantiehuisje is het bij uitstek geschikt voor mooie wandelingen en fietstochten door het prachtige Drenthe.

Vakantiehuisje de Brummel is geschikt om te huren voor gezinnen met vier personen. Verdeeld over twee slaapkamers vind je in het huisje vier slaapplaatsen, een tweepersoonsbed en een stapelbed. Verder is deze vakantiebungalow compleet ingericht met een badkamer met douche en toilet, een keuken en natuurlijk een gezellige woonkamer. In deze woonkamer staat een gaskachel voor koude avonden.

Vakantiehuisje huren Drenthe, Norg

Dorpsgezicht van Norg

De houten vakantiebungalow staat middenin een prachtige bostuin op een ruim perceel. ‘S ochtends kun je over de Drentse weilanden de zon zien opkomen. ‘S Middags en ’s avonds vind je aan de andere kant van dit vakantiehuisje een heerlijk terras met veel zon en privacy. Verder maak je vanuit dit vakantiehuisje in Norg eenvoudig prachtige wandelingen door het typerende landschap van Drenthe.

Norg is zoals gezegd een klein dorp in het noord-westen van Drenthe. Door de centrale ligging ten opzichte van zowel Groningen, Assen en alle prachtige natuurgebieden in deze minder bekende hoek van Drenthe is het een ideale vakantiebestemming. Zowel het Fochteloƫrveen als de prachtige natuurlijk gevormde beken van de Drentsche A liggen op fietsafstand. Ook het Drent-Friese Woud vind je op fietsafstand van dit vakantiehuisje. Fietsen kun je trouwens huren in Norg, meenemen op de auto is dus niet nodig.

Met het openbaar vervoer maar natuurlijk ook per fiets is de stad Groningen in korte tijd bereikbaar. In Groningen vind je natuurlijk het bekende Groninger Museum maar ook biedt Groningen veel leuke winkels. Ook de hoofdstad van de provincie Drenthe is eenvoudig te bereiken. In Assen vind je bijvoorbeeld het Drents museum met veel informatie over de geschiedenis van deze provincie.

Wil je meer informatie over het huren van dit vakantiehuisje in Norg, Drenthe? Neem dan contact op met de verhuurder via de website. Ook vind je meer informatie over prijzen en beschikbaarheid rondom het huren van dit vakantiehuisje.

Leave a Reply