Groot vakantiehuisje in Drenthe: ‘Het Reestdal’ in Linde

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 9.644 x bekeken
  • Adres:
    Nolderweg 5a 7925pe Linde - Drenthe
  • Aantal personen: 6-10
  • Website: boerderijhetreestdal.nl/
  • Streek: zuid-west drenthe

Linde is een klein dorp in het uiterste zuid-westen van de provincie Drenthe. Het dorpje ligt precies in de driehoek Zuidwolde-Balkbrug-Dedemsvaart en is door haar ligging aan de provinciale weg N48 gemakkelijk bereikbaar. In het dal van de Reest, een klein riviertje dat langs Linde stroomt, vind je vakantiehuis ‘Het Reestdal’, een huisje dat geschikt is om te huren voor groepen van 6 tot maximaal 10 personen.

Indeling huisje

Groot vakantiehuis huren in Drenthe - Reestdal

De Reest

Vakantiehuisje ‘Het Reestdal’ maakt onderdeel uit van het erf van een grote boerderij. Zelf is het huisje vroeger ook een boerderij geweest. De begane grond van het huisje biedt twee slaapkamers met elk 2 losse boxspringbedden. Ook op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers te vinden die elk ook ruimte bieden aan twee gasten. Een van beide slaapkamers op de eerste verdieping heeft ook boxspringbedden, de andere slaapkamer beschikt over gewone matrassen. Bad- en bedlinnen kan de gast apart huren, ook is het uiteraard toegestaan om het zelf mee te nemen.

Het woongedeelte van dit grote vakantiehuis in Drenthe is zeer compleet en van alle luxe voorzien. Zo is het hele woongedeelte voorzien van vloerverwarming. Vanuit het woongedeelte kan via een schuifpui de royale tuin met prachtig uitzicht bereikt worden. Is het een dag wat minder weer of wordt het huisje gehuurd in het voor- of najaar dan kan ook de houtkachel gestookt worden voor een heerlijk warmte.

De keuken is, net zoals de rest van dit grote huis, zeer compleet ingericht. Zo is er een vaatwasser en wasmachine aanwezig en ontbreken de diepvries en combi-magnetron ook niet. Verder is het huisje voorzien van wifi en is het terras voorzien van tuinmeubilair.

Omgeving

Vakantie in Zuidwest Drenthe

Een van de prachtige kerken in zuid-west Drenthe

Zuid-west Drenthe is een vakantie-bestemming met vele mogelijkheden. Wandelen en fietsen kan prima in het prachtige Reestdal maar ook Dwingeloo, Ruinen en andere prachtige toeristische trekpleisters bevinden zich op een gunstige afstand. Verder heeft het dorp Zuidwolde een prachtige sauna en voor de kinderen is het ponypark in Slagharen een goede bestemming voor een heerlijk dagje uit.

Wil je dit grote vakantiehuis in Drenthe huren? Neem dan contact op met de verhuurders via de link naast dit artikel. Wil je een ander leuk huisje huren in Drenthe? Bekijk dan andere advertenties voor vakantiehuizen in Drenthe en andere provincies van Nederland op deze site.

Leave a Reply