Vakantiehuisje huren aan de rand van het Dwingelderveld

» Vakantiehuis in plaats: , , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 6.413 x bekeken
 • Adres:
  Lhee 46 7991 PH Lhee / Dwingeloo Drenthe
 • Aantal personen: 4-6
 • Website: ledanet.nl/
 • Streek: zuidwest drenthe

Lhee is een klein dorp aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld, het mooiste natuurgebied van de provincie Drenthe. Door de ligging van Lhee is het dorp een goede locatie voor een heerlijke ontspannen vakantie. Wil je een vakantiehuis huren in Lhee waar je met een groep van 6 personen kunt verblijven dan is vakantiehuis Leda wellicht iets voor je.

Vakantiehuis Leda is een vrijstaande vakantiehuis dat zoals gezegd aan de rand van het dorp Lhee ligt. Het vakantiehuis werd gebouwd in halverwege de vorige eeuw maar is drie jaar geleden aangepast aan de eisen van nu. Als je dit vakantiehuis gaat huren dan ben je als gast zeker van alle luxe die je van thuis gewend bent.

Op de begane grond van vakantiehuisje Leda bevindt zich allereerst de woonkamer die met centrale verwarming maar ook met een open haard verwarmd kan worden. Grenzend aan de woonkamer vind je de serre met uitzicht over de omliggende landerijen. Daarnaast ligt de compleet ingerichte keuken en ook een grote tweepersoons slaapkamer is te vinden op de begane grond. Deze slaapkamer heeft de beschikking over een eigen badkamer met toilet.

vakantiehuis huren Lhee Drenthe

Overzicht vakantiehuis Leda

Op de eerste verdieping vindt de gast nog twee slaapkamers voor elk twee personen. Deze beide slaapkamers hebben samen de beschikking over een eigen toilet en badkamer. Met de drie slaapkamers in vakantiehuis Leda is het een prima vakantiehuis om te huren met gezelschappen van 4 tot 6 personen.

Achter het vakantiehuis vindt de gast tenslotte een prachtige tuin waar lekker beschut tot ’s avonds laat buiten gezeten kan worden. Ook bieden de eigenaren van deze vakantiewoning hun gasten de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Ideaal, het Dwingelderveld en de omliggende toeristische bestemmingen als Ruinen, Dwingeloo, Diever en Havelte kunnen per fiets prachtig verkend worden.

Wat te doen?

Op dagen dat het fiets- en wandelweer wat minder is kan een uitstapje naar de stad Groningen gemaakt worden. Per trein is Groningen eenvoudig te bereiken vanaf station Beilen. Ook per auto is Groningen ongeveer 30 minuten reizen. Maar ook dierenpark Emmen, de leuke winkelstad Zwolle of het museumdorp Orvelte zijn prima bereikbaar vanuit vakantiehuis Leda.

6 Responses to “Vakantiehuisje huren aan de rand van het Dwingelderveld”

 1. rademaker Says:

  Hallo,
  Graag zou ik van donderdagmiddag 13 juni tot zondag middag 16 juni 2013 het huisje huren met 5 personen.
  Is dit mogelijk en wat kost het?
  Ik hoor graag van u.
  Vr.gr.l.n. rademaker

 2. Tanja Says:

  Ik vind het heel vreemd dat ik nergens op deze site een indicatie zie van de huurprijzen. Een wijs persoon heeft eens gezeg: als ze er geen prijs bij zetten, kun je het je waarschijnlijk niet veroorloven. Dus haak ik bij voorbaat al af op deze site. Dat kan toch niet te bedoeling zijn?

 3. martijn Says:

  Hoi Tanja, wijze personen moet je nooit vertrouwen, vertrouw liever je eigen oordeel ;).

  maar goed, ik bezit geen van deze huisjes, huiseigenaren kunnen op mijn site alleen gratis hun huisje plaatsen om te proberen het zo te verhuren. Ik kies ervoor geen prijs te vermelden omdat die sterk afhankelijk is van het seizoen waarin gehuurd wordt. Daarnaast vermeld ik in alle advertenties dat voor tarieven en verdere informatie direct contact op moet worden genomen met de verhuurder.

 4. Smit Says:

  Hallo,

  Is het mogelijk het vakantiehuis te huren van vrijdagmiddag 30 mei t/m maandagochtend 2 juni. Hoeveel ibedraagt de huurprijs ?

  Met vr groet,
  T. Smit

 5. A. Romijn Says:

  Hoi,

  Ik wil graag info over beschikbaarheid en prijzen voor het huren van dit huis van 19-26 april 2014.

  Met vriendelijke groet
  A. Romijn

 6. B.Dubelaar Says:

  is dit huis te huur van 12/6 tot 15/6 2015 en hoe duur is het

Leave a Reply