Vakantiehuisje huren in Drenthe – ‘De Wil’ in Rolde

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 7.616 x bekeken
 • Adres:
  Vakantiehuisje de Wil Asserstraat 25 9451 AB Rolde (Drenthe)
 • Aantal personen: 3-5
 • Website: zonneheuvel.nl/vakant...
 • Streek: noord-drenthe
huisje huren Drenthe Rolde

vakantiehuisje de Wil

Rolde is een klein maar gezelig dorp in het noord van de provincie Drenthe. Net zoals veel dorpen in Drenthe kent Rolde een echte Brink. In de zomermaanden worden hier leuke activiteiten voor toeristen georganiseerd.

In en rond Rolde liggen een groot aantal leuke vakantiehuisjes om te huren. Buiten het dorp, maar zowel per auto als per bus eenvoudig te bereiken ligt bijvoorbeeld vakantiehuisje de Wil. Dit particuliere huisje is het hele jaar door te huren voor een korte of lange vakantie.

Indeling

Dit huisje is geschikt voor een gezin of twee stellen. In het vakantiehuis bevinden zich namelijk 3 slaapkamers waarvan er twee zijn uitgerust met tweepersoonsbedden. De masterbedroom biedt daarnaast een eigen badkamer. Verder is er een extra douche in het huisje voor de gasten die in de andere kamers slapen.

Het gehele huisje is gelijkvloers waardoor het ook voor mindervaliden geschikt is. De woonkamer is groot en licht en biedt vrij uitzicht op de omliggende bossen. Uiteraard ontbreekt een tv en internetaansluiting niet. De open keuken grenst aan de woonkamer en is voorzien van alle gemakken, waaronder een vaatwasser.

De tuin rondom het vakantiehuis is groot: er is zelfs een privé zwemvijver waar op warme dagen gratis gebruik van mag worden gemaakt. De tuin is door veel struiken en bomen afgeschermd van de buitenwereld. Dit vakantiehuis (in particulier eigendom) is daarom erg geschikt om te huren voor mensen die graag veel privacy willen op hun vakantie.

Vakantiehuisje met eigen zwembad.

Vakantiehuisje met eigen zwemgelegenheid.

Op vakantie in Drenthe

Drenthe is bij uitstek de provincie voor een rustige vakantie. In de provincie kan heerlijk gefietst en gewandeld worden. Vanuit Rolde is het prachtige Dwingelderveld eenvoudig bereikbaar maar ook het Drents-Friese Woud is op korte afstand gelegen. Voor fietsen en wandelen op vakantie is dit huisje erg geschikt.

Is het weer op een dag wat minder mooi? Dan zijn zowel Assen als Groningen zowel per auto als per openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. En ook voor de kinderen is Drenthe een leuke bestemming voor een korte of lange vakantie. Zij zullen het Dierenpark in Emmen zeker waarderen. Voor meer tips over een vakantie in Drenthe verwijs ik je graag naar Nederlandvakantieland.net.

 

2 Responses to “Vakantiehuisje huren in Drenthe – ‘De Wil’ in Rolde”

 1. marloes Says:

  Graag prijzen en beschikbaarheid. Wij willen van 8/9 t/m 15/16 mei.

 2. Suzanne Says:

  Graag zou ik meer.info willen over prijzen. wij denken aan de laatste week van de maand juni.
  alvast bedankt

Leave a Reply