Vakantiehuisje huren in Drenthe – Fens Inn – Drouwenermond

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 6.043 x bekeken
  • Adres:
    Vakantiehuisje Fens Inn Zuiderdiep 35 9523 TA Drouwenermond (Drenthe)
  • Aantal personen: 2
  • Website: fens-inn.nl/Welkom_bi...
  • Streek: noordoost drenthe
Vakantiehuisje Fens Inn - Drouwenermond

Fens Inn

Drouwenermond is een klein dorpje in het noordoosten van de provincie Drenthe. Dat stuk van Drenthe is bij weinig toeristen bekend, onterecht want voor een rustige vakantie in Drenthe biedt het noordoosten van de provincie genoeg mogelijkheden. Wil je een vakantiehuisje huren in dit stuk van Drenthe dan is vakantiehuisje Fens Inn misschien wat voor jou, als je tenminste accommodatie zoekt voor een romantische vakantie voor 2 personen.

Indeling vakantiehuisje

Vakantiehuisje Fens Inn is geschikt voor een verblijf van 2 personen. Het vakantiehuisje is voorzien van twee luxe boxspringbedden die naar wens los of juist tegen elkaar geplaatst kunnen worden.

In de woonkamer bevindt zich een gezellige zithoek met uiteraard een televisie en dvd-speler. Het huisje biedt een paar leuke films op dvd voor als het weer wat minder is. Ook tijdschriften en boeken kunnen gratis gelezen worden. Verder biedt het huisje draadloos internet voor het controleren van e-mail.

De keuken is compleet ingericht. Een vierpits fornuis, een grote koelkast en uiteraard een waterkoker en koffie-apparaat staan tot beschikking. Dit vakantiehuisje heeft geen vaatwasser. De kleine eettafel, die geschikt is voor 2 personen, biedt een leuk uitzicht over de vijver in de achtertuin van het huisje.

Omgeving Vakantiehuisje Fens Inn

Drenthe is natuurlijk de provincie bij uitstek voor wandelen en fietsen. Ook vanuit dit vakantiehuisje is het maken van wandelingen en fietstochten prima mogelijk. Op een kleine 10 minuten bevinden zich een aantal prachtige bossen die zich uitstekend lenen voor het maken van mooie wandelingen.

Ook de leuke dorpen Borger, Gasselte en Gieten bevinden zich op korte afstand. En is het geen weer om te wandelen? Dan zijn ook de steden Groningen en Assen eenvoudig per auto bereikbaar. In beide steden bevinden zich mooie musea en leuke winkeltjes.

Prachtige natuurgebieden voor het maken van wandelingen

Prachtige natuurgebieden voor het maken van wandelingen

Dit vakantiehuisje huren?

Wil je dit leuke vakantiehuisje huren? Dan kan dat via de website van de verhuurder. Je vindt daar alle informatie over de tarieven van het huisje en als gelijk wilt boeken? Dan kan dat uiteraard ook. Ben je zelf in dit huisje geweest en wil je je ervaringen delen? Dan kan dat via het formulier onderaan deze pagina.

Leave a Reply