Vakantiehuisje huren in Dwingeloo aan de Brink

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 7.745 x bekeken
 • Adres:
  Het Klein-Huussie Brink 2 7991 CG Dwingeloo
 • Aantal personen: 2-4
 • Website: kleinhuussie.nl/?Home
 • Streek: midden drenthe
De entree van dit huisje in Dwingeloo

De entree

Het centrum van de dorpen in de provincie Drenthe heet traditioneel gezien ‘de Brink’. De Brink is in de zomermaanden vaak het toneel van veel leuke activiteiten. Denk aan weekmarkten, oogstmarkten en toneelvoorstellingen. Het huren van een vakantiehuisje aan een Brink is dan ook een unieke mogelijkheid om op een leuke manier vakantie te vieren in Drenthe.

Vakantiehuisje ’t Kleine Huussie is een van de weinige vakantiehuisjes die gesitueerd zijn aan een Brink. Dit huisje staat namelijk aan de Brink in Dwingeloo. En hoewel je anders zou verwachten is dit huisje de perfecte uitvalsbasis voor een rustige vakantie in de mooie provincie Drenthe. Want hoewel dit huisje aan de Brink ligt, vind je het huisje terug aan de rustige kant van Brink.

’t Kleine Huussie ligt temidden van een rijtje oude boerderijen en het vakantiehuisje wordt verhuurd aan maximaal 4 personen. Wil je vakantie vieren in een rijksmonument? Dan moet je dit vakantiehuisje huren: de grote ramen met luiken, het prachtige rieten dak en de ligging temidden van andere prachtige boerderijen heeft dit huisje namelijk een titel als rijksmonument opgeleverd.

Indeling vakantiehuisje

de woonkamer van dit vakantiehuisje in Dwingeloo huren

De woonkamer

De indeling van dit huisje is geschikt voor maximaal 4 personen. Op de zolder is een slaapkamer gemaakt met daarin 2 eenpersoonsbedden. De tweede slaapkamer is gesitueerd op de eerste verdieping. Ook hier vindt de gast 2 eenpersoonsbedden. De woonkamer van ’t Kleine Huussie is authentiek ingericht met onder meer een gaskachel, een schouw met ouderwetse tegeltjes en een computer met internet aansluiting. Wil je gewoon doorwerken tijdens je vakantie? Dan is het huren van dit huisje dus een goed idee.

De keuken en badkamer van dit vakantiehuisje zijn compleet. Zo vind je in de badkamer een ligbad en biedt de keuken een vaatwasser en magnetron. Wil je een luxe huisje huren op een unieke locatie in de mooie provincie Drenthe? Dan is het huren/boeken van ’t Kleine Huussie een prima keuze. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van de aanbieders. Daar vind je alle informatie, inclusief prijzen, over het huren van dit huisje.

Vakantie in Dwingeloo

't Kleine Huussie

’t Kleine Huussie

Dwingeloo is een ‘brinkdorp’ centraal gelegen in Drenthe. Je kent Dwingeloo uiteraard van de prachtige heidevelden, de sterrenwacht en de radiotelescopen. Wil je heerlijk fietsen en wandelen? Dan is Dwingeloo een prima uitvalsbasis. Is het een dag geen fietsweer? Dan ben je met de auto of de trein binnen de kortste keren in Groningen, Zwolle of Assen. Meer informatie over een vakantie in Dwingeloo vind je uiteraard op de website van de lokale VVV.

4 Responses to “Vakantiehuisje huren in Dwingeloo aan de Brink”

 1. arjan hofman Says:

  is jullie huisje. nog beschikbaar met het pinksterweekend?

 2. martijn Says:

  Hoi Arjan,

  voor vragen rondom de beschikbaarheid van dit vakantiehuisje zul je contact moeten opnemen met de verhuurder. Dat gaat het gemakkelijkst via de website van de verhuurder van het huisje, zie de contactgegevens naast de pagina.

 3. Kitsz Says:

  Is het huisje vrij van zaterdag 15 tot zaterdag 22 februari. Zo ja voor hoeveel? Mag de hond (je) mee? Mvg Peter en Hillie Kitsz

 4. martijn Says:

  Hallo Peter, kun je contact opnemen met de verhuurder voor meer informatie en beschikbaarheid van dit huisje? Dat soort zaken regel ik namelijk niet rechtstreeks.

Leave a Reply