Vakantiehuisje huren in Gieterveen: ’t Gietertje

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 9.715 x bekeken
  • Adres:
    Veenakkers 41 9511 RB Gieterveen Drenthe
  • Aantal personen: 2-6
  • Website: gietertje.nl/index_home.htm
  • Streek: noord-drenthe
'de bungalow' en bijbehorende tuin

‘de bungalow’ en bijbehorende tuin

Ben je op zoek naar een comfortabel en luxe vakantiehuisje in Drenthe? Bekijk dan eens een van deze huisjes die verhuurd worden in Gieterveen. Gieterveen is een klein dorpje gelegen in het noord-oosten van Drenthe. De beide vakantiehuisjes zijn gelegen in het Hunzedal.

Zowel de Hondsrug als natuurpark de Drentsche Aa zijn gelegen op korte afstand van deze huisjes. Wil je een huisje huren in Drenthe om zo lekker te fietsen of wandelen? Dan zijn beide huisjes erg geschikt.

Op vakantieverblijf ’t Gietertje zijn twee huisjes om te huren. Beide huisjes zijn recentelijk gemoderniseerd en bieden alle gemakken van thuis.

“Het Woonhuis” huren (4 tot 6 personen)

Het Woonhuis is een van beide vakantiehuisjes die beschikbaar zijn. Op de begane grond is een open keuken gesitueerd die voorzien is inbouw-apparatuur. Ook de woonkamer is gelegen op de begane grond. Deze is sfeervol ingericht en voorzien van een open-haard.

Op de begane grond is tenslotte een grote slaapkamer te vinden waarin een tweepersoonsbed staat. Ook is de badkamer van dit huisje op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers te vinden met daarin ruimte voor 2 personen per kamer.

“De Bungalow” huren (2 tot 4 personen)

De Bungalow is een recent verbouwde bungalow die voorzien is van alle luxe. Het grootste gedeelte van deze vakantiebungalow wordt ingenomen door een zitgedeelte waar een open keuken aan is gekoppeld.

Verder is er een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed. Vanuit de slaapkamer is de badkamer eenvoudig te bereiken. In de woonkamer zijn eenvoudig nog twee slaapplekken te maken waardoor het totaal aan slaapplekken in de bungalow 4 bedraagt.

Omgeving

Drente is een prima bestemming voor een vakantie in Nederland. De noordkant van de provincie is bij toeristen minder bekend. Toch zijn er genoeg leuke dingen te vinden. In de nabijheid van het huisje zijn drie natuurgebieden te vinden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Is het een dagje wat minder weer? Dan is de stad Groningen erg eenvoudig te bereiken. Maar ook de dierentuin in Emmen is een bezoekje meer dan waard. Wil je dit huisje huren of wil je meer informatie over het boeken van een van beide vakantiehuisjes? Dan verwijzen we je graag naar de website van de verhuurders.

Leave a Reply