Vakantiehuisje huren in het Reestdal – Zuidwest Drenthe

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

Vakantiehuisje het Zwaluwnest

Het huisje

Veeningen is een klein dorpje op de grens van Drenthe en Overijssel. Dit gebied staat beter bekend als het Reestdal, het riviertje de Reest meandert hier prachtig door het landschap. Wil je een leuk huisje huren in het Reestdal voor een ontspannen vakantie? Misschien is dan huisje het Zwaluwnest een goede keuze. Dit huisje is geschikt om te boeken voor gezelschappen tot 4 volwassen. Ook kunnen 2 kinderen in het huisje verblijven. Daarmee komt het totaal aantal gasten aan het Zwaluwnest op 6.

Indeling vakantiehuis

Vakantiehuisje het Zwaluwnest biedt verdeeld over twee slaapkamers ruimte aan 4 personen. Daarnaast kunnen op de vide nog eens twee kinderen logeren. Zij kunnen liggend op hun rug naar de sterren en de maan kijken: spannender kan het haast niet!

De begane grond van het huisje is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast bevindt er zich in woonkamer een houtkachel zodat tijdens koude avonden een gezellig vuur gemaakt kan worden. De badkamer is luxe ingericht en biedt zowel een douche als ligbad. Ook de keuken is van alle gemakken voorzien: van koelkast en oven tot magnetron en vaatwasser. Wil je heerlijk weg van huis in een luxe omgeving? Dan is het huren van huisje het Zwaluwnest een prima idee.

In de zomer kun je uiteraard heerlijk buiten zitten op een eigen terras. Dit terras biedt een prachtig uitzicht over het Reestdal. Met wat geluk zie je zelfs wild: ree├źn, hazen en vossen behoren tot de vaste bewoners van het Reestdal. Daarnaast hoor je ’s avonds de kikkers en padden luid kwaken. Lekker een paar boeken lezen gaat dan ook prima hier.

de woonkamer van dit huisje met open haard

De woonkamer van het huisje met open haard

Omgeving vakantiehuisje

Veeningen is een klein dorp met weinig voorzieningen. Voor boodschappen ben je aangewezen op de De Wijk maar ook Meppel is per fiets eenvoudig te bereiken. Daarnaast zijn ook Hoogeveen en Zwolle eenvoudig te bereiken. Vooral die laatste stad is de moeite waard voor leuke middag winkelen of een flinke dosis cultuur. Andere bezienswaardigheden in de omgeving van dit huisje zijn uiteraard de heidevelden rondom Dwingeloo en Ruinen maar ook de hunebedden bij Havelte zijn snel te bereiken.

Wil je de omgeving per fiets verkennen? Dan kun je in de buurt van het Zwaluwnest fietsen huren. Wil je meer informatie over het huren van dit huisje? Bezoek dan de website van de aanbieder. Daar vind je alle informatie over het boeken van dit huisje. Ook tarieven en beschikbaarheid vind je terug op de website van verhuurder.

Leave a Reply