Vakantiehuisje huren in Lhee (Dwingeloo)

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

Lhee is een klein dorpje direct tegen het nationaal Park Dwingelerveld. Mede door haar ligging maar ook omdat het een leuk en oud es-dorpje is vind je in en om Lhee een aantal leuke vakantiehuisjes. Een daarvan vind je in de eeuwenoude boerderij ‘Onder de Oude Linden’.

In het woonhuis van ‘Onder de Oude Linden’ wonen de eigenaren van het huis. Op de verdieping is een prachtig vakantieappartement aangelegd waar 4 tot 5 personen heerlijk vakantie kun vieren.

Het appartement ‘Woonzolder’ is geschikt voor twee volwassenen, met één of twee kinderen. Bij het appartement hoort het Tuinhuisje, een zonnig huisje met eigen besloten terras. Het appartement heeft een eigen opgang en ademt een zachte, vriendelijke authentieke sfeer met modern comfort.

Denk aan het originele granito aanrecht, de beroemde DE-koffiezetter, maar ook een goede koelkast en een fornuis met oven. Een nieuwe, ruime badkamer met vloerverwarming, en een authentiek eethoekje. Huurders van de Woonzolder kunnen ook gebruik maken van de aangrenzende Speelzolder.

Huisje huren Lhee

Het vakantiehuisje is gesitueerd in een prachtige Drentse boerderij

‘Onder de Oude Linden’ wordt omringd door een prachtige grote tuin, met zes oude linden, een grote oude eik, fruitbomen, bosjes, hagen, grasvelden, bloemen, groenten en kippen.

Ook is er volop speelgelegenheid zoals een trampoline. Voor gezinnen met kinderen is het een eldorado.

Omgeving Lhee/Dwingeloo

Weggetjes lopen in Lhee nog kriskras langs losjes rondgestrooide boerderijen. Het bos en de oude akkers van de es komen tot in het dorp. Het Dwingelerveld is een prachtig en ecologisch rijk natuurgebied met bos, stuifzand, heide en vennen. Talrijke gevarieerde wandel- en fietsmogelijkheden beginnen op het erf!

Voor meer informatie over huren van dit vakantiehuisje en voor foto’s verwijs ik je graag naar de website van de verhuurder.

One Response to “Vakantiehuisje huren in Lhee (Dwingeloo)”

  1. Marieke Jonker Says:

    nog vrij het weekend van 17 oktober?

Leave a Reply