Vakantiehuisje in Diever – Hertenspoor 66 op ’t Wildryck

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 15.386 x bekeken
  • Adres:
    Landgoed Wildrijck Diever (Drenthe)
  • Aantal personen:
  • Website: ons-wildryck-huisje.n...
  • Streek: midden-drenthe

huisje huren in Diever

Hertenspoor 66 – Diever

Diever is een van de meest pittoreske dorpjes in centraal Drenthe. Nabij de prachtige heidevelden in Dwingeloo maar ook gunstig gelegen ten opzichte van de vele toeristische attracties die de provincie Drenthe rijk is. In en rondom Diever vind je veel vakantiehuisjes voor een leuke vakantie in Drenthe. Op deze pagina lees je meer informatie over een van deze leuke huisjes.

Op landgoed’t Wildrijck in Diever is het mogelijk om een vakantiehuisje te huren voor een groep van 5 tot 7 personen. ‘T Wildrijck is een landgoed dat gelegen is in het Drents Friese Woud. Midden tussen de prachtige bossen in dit bosgebied vind je op het park een aantal leuke en gezellige huisjes allen gelegen aan het Hertenspoor. Het huisje in deze advertentie betreft het huisje dat gelegen is op nummer 66.

Indeling vakantiehuisje

Het Hertenspoor is een huisje dat geschikt is om te huren voor 5 tot 7 personen. Verdeeld over 2 slaapkamers vind je in het huisje 4 boxpsringbedden. In een van de slaapkamers bevindt zich daarnaast een ingebouwd baby-bedje. Verder kunnen twee gasten verblijven in de romantische bedstede. Daarnaast bevindt zich op de eerste verdieping van het huisje een tweede toilet.

De indeling van het huisje is verder erg luxe. Denk aan een gashaard voor koude avonden, een luxe ingerichte keuken voor heerlijke maaltijden en een flat-screen televisie om lekker een filmpje te kijken. Daarnaast staat er in de woonkamer van het huisje een massage-stoel.

Omgeving huisje

Vakantiehuisje het Hertenspoor 66 is gelegen op een bosperceel van 1000 vierkante meter. Aan alle kanten van het huisje bevinden zich oude bomen maar ook mooi gelegen terrassen. Op elk moment van de dag kan er daarom genoten worden van een zonnetje. Verder is het huisje rustig gelegen en biedt het veel privacy.

Op het landgoed waar dit huisje gelegen is bevinden zich een aantal voorzieningen. Denk aan een zwembad voor groot en klein maar ook aan een mooi gelegen tennisbaan. Verder biedt de omgeving van het huisje genoeg leuke dingen om te doen. Denk aan het maken van prachtige fiets- en wandeltochten over de mooie heide in Dwingeloo. Fietsen hoef je niet zelf mee te nemen, deze kun je huren op het landgoed.

Wil je dit vakantiehuisje in Diever huren? Bezoek dan de website van de verhuurder. Daar vind je alle informatie over tarieven, beschikbaarheid en verdere mogelijkheden. Wil je een ander vakantiehuisje in Drenthe huren? Bekijk dan de andere leuke huisje in Drenthe op deze website.

Leave a Reply