Vakantiewoning huren in Zwiggelte – Midden-Drenthe

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: drenthe

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 3.597 x bekeken
 • Adres:
  Hoofdstraat 13 Zwiggelte
 • Aantal personen: 5
 • Website: indengroenespecht.nl/...
 • Streek: Midden Drenthe

Centraal gelegen in de provincie Drenthe vind je het dorp Zwiggelte. Vanwege de gunstige ligging van het dorp ten opzichte van de toeristische trekpleisters in Drenthe vind je in Zwiggelte veel vakantiehuizen die je kunt huren. Een van die mooie vakantiehuizen in Zwiggelte is In den Groenen Specht. Dit vakantiehuis is gevestigd in een oude Saksische boerderij en biedt rust en privacy in een luxe omgeving. In deze vakantiewoning kunnen in totaal 5 mensen logeren. De woning biedt twee compleet ingerichte tweepersoonsslaapkamers. Daarnaast heeft men de beschikking over een slaapbank.

huren-vakantiehuis-aanbieding-drenthe-zwiggelte

Zwiggelte ligt centraal in Drenthe

Verder biedt dit vakantiehuis alle luxe die je je wensen kunt. Vooral de leemkachel in de woonkamer is erg sfeervol. De aparte badkamer heeft een ligbad en een aparte douche. Daarnaast is ook de keuken compleet ingericht. Aan de achterkant van de vakantieboerderij vind je uiteindelijk een heerlijk terras waar je prima kunt genieten van lange zomeravonden.
Centraal thema tijdens een vakantie in Drenthe is het overal en altijd aanwezige natuurschoon. Omdat Zwiggelte centraal in Drenthe ligt is het een goede uitvalsbasis voor prachtige fietstochten door het Drentse landschap. Maar ook voor wandelaars biedt Zwiggelte genoeg vertier. Zo kun je prachtige wandelingen maken door het Zwiggelterveld maar ook de heidevelden van Dwingeloo zijn op korte afstand te vinden.
Andere toeristische trekpleisters, die het huren van een vakantiehuis in Drenthe zo aantrekkelijk maken, in de buurt van Zwiggelte zijn onder andere de sterrenwacht in Dwingeloo en de meanderende Drentsche Aa. Daarnaast behoort ook een uitstapje naar het herinneringscentrum in Westerbork tot de mogelijkheden. Uiteindelijk liggen zowel Emmen als Assen op 20 autominuten van Zwiggelte. In Emmen vind je natuurlijk het Noorder Dierenpark terwijl je in Assen prima kunt winkelen. Uiteindelijk vind je in Assen natuurlijk het Drens museum.
Een vakantiewoning huren in Zwiggelte is dus helemaal niet zo’n gek idee. Vooral vanwege de centrale ligging in Drente is het de perfecte uitvalsbasis voor vele leuke reisjes door deze mooie provincie.

2 Responses to “Vakantiewoning huren in Zwiggelte – Midden-Drenthe”

 1. J. Geerts Says:

  Goedemiddag,

  Onze vraag is deze: verhuren jullie ook vakantiehuisje aan mensen die 4 maanden overbruggen moteten i.v.n. verhuizing.

  m.v.g. J. Geerts

 2. martijn Says:

  Hallo voor vragen over vakantiehuisje op deze website dient u zich te richten tot de huurder. Contactinformatie vindt U bovenaan deze advertentie. Daar leest u dus ook of het mogelijk is om dit huisje voor langere periode te boeken.

Leave a Reply