‘De Groene Hoek’ – een knus huisje huren op Ameland

» Vakantiehuis in plaats: , , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.651 x bekeken
  • Adres:
    ‘de Groene Hoek’ Vakantiepark Klein Vaarwater Buren - Ameland
  • Aantal personen: 3-5
  • Website: groenehoek.nl/
  • Streek: ameland

De Groene Hoek is een leuk en gezellig vakantiehuisje in  het dorpje Buren op Ameland. Het huisje is geleden op een vakantiepark en biedt door haar ruime perceel veel privacy. In het huisje kan een gezin tot vijf personen verblijven. Ook voor 4 volwassenen is de Groene Hoek een prima huisje om te huren voor een vakantie op Ameland.

De Groene Hoek, een leuk huisje huren op Ameland?

De Groene Hoek, een leuk huisje huren op Ameland?

De vakantiebungalow biedt een grote ruime en lichte woonkamer met open keuken die van alle gemakken is voorzien. Vanuit de woonkamer is het terras bereikbaar via openslaande deuren. Het terras is in de zomermaanden zeer geschikt voor een lekkere bbq.

In de ruime beschutte tuin rondom het huisje is het in de zomer goed toeven. Er zijn schaduwplekjes voor warme dagen terwijl er op winderige maar zonnige dagen genoeg plekjes uit de wind zijn te vinden.

In het vakantiehuisje zijn twee slaapkamers. Het huisje is vooral geschikt om te huren door een gezin met twee of drie kinderen. In de grote slaapkamer staat een luxe boxsprin-bedg. In deze slaapkamer staat ook een tv. In een tweede slaapkamer is een stapelbed te vinden. Ook is er de mogelijkheid tot het bijplaatsen van een kinderbedje.

Een vakantie op Ameland?

Huisje huren met privacy: de Groene Hoek op Ameland.

Huisje huren met privacy: de Groene Hoek op Ameland.

Ameland is een van de Nederlandse waddeneilanden. Het eiland is per boot bereikbaar vanuit Holwerd. Een overtocht duurt ongeveer 45 minuten. Op Ameland vindt u alle vertier dat op een waddeeiland thuishoort. Zo kan er heerlijk gefietst worden op het eiland maar ook wandelaars komen er volop aan hun trekken.

Verder zijn er voor kinderen meer dan genoeg leuke dingen te doen op Ameland. Uiteraard is er het prachtige Noordzeestrand waar zonaanbidders en zwemliefhebbers leuke dagen hebben. Maar ook biedt Ameland bijvoorbeeld een zwembad en een aantal andere leuke uitstapjes. Met mooi weer is een vakantie op Ameland natuurlijk op zijn leukst. Maar ook op minder mooie dagen biedt het Eiland genoeg leuke dingen om te doen.

De Groene Hoek huren?

Bent u enthousiast geworden over een vakantie op Ameland? Dan is de Groene Hoek een prima huisje om te huren voor een gezin tot 5 kinderen. Ook vier volwassenen, waarvan twee er geen moeite hebben om in een stapelbed te slapen, kunnen het huisje natuurlijk huren. Voor meer informatie over dit vakantiehuisje raadpleegt u de website van de verhuurder.

Leave a Reply