Familiehuis Vesta: een prachtig vakantiehuis voor 12 personen op Terschelling

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.270 x bekeken
  • Adres:
    Familiehuis Vesta Formerum Terschelling
  • Aantal personen: 10-12
  • Website: vestaterschelling.nl/...
  • Streek: terschelling
Familiehuis Vesta - huren voor 12 personen.

Familiehuis Vesta – huren voor 12 personen.

Wil je graag op vakantie naar een Waddeneiland met een groot gezin of een groep mensen van 12 personen? Dan kun je op Terschelling familiehuis Vesta huren. Dit prachtig gelegen en luxe vakantiehuis vind je centraal gelegen op een van de mooiste waddeneilanden van Nederland.

Familiehuis Vesta beschikt over 6 slaapkamers waar in totaal 12 personen kunnen slapen. Hiermee is het huisje geschikt om te huren voor 8 tot 12 personen. In twee slaapkamers staan tweepersoonsbedden terwijl in nog eens twee slaapkamers een tweepersoons-bedstede te vinden is. De laatste twee kamers hebben twee losse eenpersoonsbedden. Ook is er een kinderbedje aanwezig en is het in overleg mogelijk om een camping bedje bij te te plaatsen.

Dit vakantiehuis voor 12 personen op Terschelling is verder erg luxe en zeer compleet ingericht. Zo zijn er twee aparte douches en is er een grote badkamer met een ligbad. Verder is er een heerlijke sauna aanwezig in het huis en hebben bijna alle slaapkamers een eigen wastafel. Ook het leefgedeelte van het vakantiehuis is luxe. Zo is er een grote open keuken die aansluit op de gezellige woonkamer. De keuken is compleet ingericht en biedt een grote oven met fornuis en een vaatwasser.

Het interieur van familiehuis Vesta op Terschelling.

Het interieur van familiehuis Vesta op Terschelling.

Vakantie op Terschelling

Familiehuis Vesta is centraal gelegen op het eiland Terschelling. Het dorp Formerum, waar het huis staat, is van alle gemakken voorzien. Zo is de supermarkt op loopafstand en ook vindt u in het centrum van Formerum een aantal andere winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook gezellige restaurantjes en andere horecagelegenheden zijn op korte afstand van het familiehuis te vinden.

Een vakantie op Terschelling is natuurlijk niet compleet zonder een aantal mooie wandelingen of fietstochten. In Formerum is een fietsverhuur te vinden die in samenwerking met familiehuis Vesta fietsen verhuurt. Verder is het maken van mooie wandelingen vanuit dit huisje erg gemakkelijk. Zo is het Formerumbos gelegen op korte afstand van het huisje. Achter dit bos beginnen de duinen met daarachter de Noordzee.

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis voor groepen van ongeveer 12 personen? Dan is familiehuis Vesta op Terschelling de perfecte keuze. Compleet en stijvol ingericht, voorzien van sauna, centraal gelegen en uitermate luxe. Meer informatie over het huren van dit vakantiehuis via de link naar de website van verhuurders.

Leave a Reply