Vakantie aan het Sneekermeer: huisje huren in Goingarijp

» Vakantiehuis in , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.360 x bekeken
  • Adres:
    Bungalowpart 't Garijp It String 7-45 8511 AB Goingarijp
  • Aantal personen: 4-6
  • Website: bungalowparkgarijp.nl/
  • Streek: merengebied friesland

Vakantie in Friesland vier je natuurlijk vanwege de vele prachtige meren die deze provincie biedt. Heerlijk zwemmen, zeilen, varen, vissen op nog geen twee uur rijden van de randstad. In Friesland vind je veel vakantiehuisjes om te huren. Een van de leuke huisjes die je kunt huren in de provincie Friesland staat op Bungalowpark ’t Garijp. Hier vind je namelijk 38 luxe vakantiehuizen met een korte vaarverbinding naar het Sneekermeer en de Go├»ngarijster Poelen.

vakantiehuisje huren Friesland - Joure Sneek

Bungalow op park 'T Garijp

Alle vakantiehuisjes op het bungalowpark zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Op de begane grond vind je een gezellige zithoek. Daarnaast bevinden zich de open keuken en eethoek ook op de begane grond. De begane grond van het huisje biedt tenslotte ook slaapgelegenheid, met badkamer, voor twee personen. Op de eerste verdieping vind de gast nog twee ruime slaapkamers. In elk van deze slaapkamers staan twee eenpersoonsbedden.

Buiten biedt het vakantiehuisje een ruime tuin waar in alle privacy genoten kan worden van de mooie avonden. De scheiding tussen de huisjes is namelijk geheel begroeid waardoor inkijk van andere gasten zo goed als uitgesloten is. Uiteraard biedt elk huisje een heerlijk terras met tuinmeubilair.

Bungalow park ‘T Garijp heeft een eigen priv├ę haven en ook kun je tennissen op de tennisbaan die bij het bungalow park hoort. Ook is het mogelijk om een sloep of zeilboot te huren om zo de prachtige waterrijke omgeving per boot te verkennen. Op 150 meter van het bungalowpark bevindt zich een prachtig strand waar zonaanbidders heerlijk kunnen liggen. Ook mensen die van zwemmen houden kunnen hier terecht. Ook is het mogelijk om vanaf dit strand per surfplank de prachtige meren te verkennen.

Naast genieten van het water is het ook mogelijk om te wandelen en fietsen in de provincie Friesland. Vanuit het bungalow park is het mogelijk om te wandelen en fietsen rond de prachtige meren in Friesland. Fietsen kun je huren in bijvoorbeeld Joure. Deze middelgrote stad ligt op 6 kilometer van het bungalow park.

Wil je meer informatie over het huren van een bungalow of vakantiehuisje op ’t Garijp? Neem dan een kijkje op de website van het park. Je vindt daar alle informatie over de mogelijkheden, prijzen beschikbaarheid.

Leave a Reply