Vakantie op de Wadden: vakantiehuis huren op Terschelling!

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.046 x bekeken
  • Adres:
    Zuid 15 8894 KH Formerum Terschelling
  • Aantal personen: 6
  • Website: terschelling-vakantie...
  • Streek: terschelling

Terschelling is het middelste waddeneiland voor de Nederlandse kust. Aan de noordkant van Terschelling ligt het eiland Ameland en aan de zuidkant vind je het waddeneiland Vlieland. De boot naar Terschelling (en ook naar Vlieland) vertrekt vanuit Harlingen. Met de snelle boot steek je in 45 minuten de Waddenzee over. De langzamere, maar veel grotere, boot doet er ruim 2 uur. Voordeel van de grote boot is dat hier ook je auto op kan. Terschelling biedt veel mogelijkheden tot het huren van leuke vakantiehuizen. Omdat het eiland groot is en relatief weinig toeristen telt, vanwege de lange reis, vind je op Terschelling enorm veel rust. Een huis huren op Terschelling doe je dan vooral ook vanwege de rust die je vindt op het Eiland.

vakantiehuis-aanbieding-huren-terschelling

Terschelling

Terschelling telt 6 dorpen. In elk van deze dorpen kun je verschillende vakantiehuizen huren. Zo vind je in Formerum, het middelste dorp van het Wadden eiland, vakantiehuis Meiblok. Dit vakantiehuis biedt ruimte aan maximaal 6 personen. Verdeeld over drie slaapkamers vind je 1 tweepersoons en 2 keer 1 eenpersoonsbedden. Een ideaal vakantiehuis dus om te huren als je met een groot gezin of 3 stellen op vakantie naar Terschelling wilt. In deze vakantiewoning vind je een woonkamer met een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en is voorzien van oven en magnetron. Verder vind je een wasmachine en wasdroger terug in dit vakantiehuis op Terschelling. Handig is uiteindelijk ook de tweede WC die je terugvindt op de eerste verdieping.
Terschelling biedt de toerist veel rust, ruimte en natuurschoon. Meer dan de helft van het eiland wordt ingenomen door het prachtige natuurgebied de Boschplaat. Hier kun je prachtige wandelingen maken door het meest ongerepte landschap van Nederland. Daarnaast is Terschelling ook uitermate geschikt voor een verkenning per fiets. Je vindt veel goed aangelegde fietspaden die je door sprookjesachtige landschappen voeren. Natuurlijk is een vakantie naar Terschelling niet compleet zonder minstens een duik in de Noordzee. Op diverse plekken in de duinen vind je doorsteken naar het strand waardoor je in de kortste tijd heerlijk in zee ligt. Daarnaast mag een bezoek aan de Brandaris, de vuurtoren van Terschelling, natuurlijk niet vergeten worden.
Terschelling biedt genoeg vertier voor iedereen die van een vakantie op de Wadden houdt. Een vakantiehuis huren op Terschelling is een goeie keus!

Leave a Reply