Vakantiehuis aanbieding in Hoorn op Terschelling – huisje De Oude Duin

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.488 x bekeken
  • Adres:
    Oude Duin Oude Duinweg 1 8896 JN Hoorn - Terschelling
  • Aantal personen: 6-8
  • Website: deoudeduin.nl/
  • Streek: De Wadden

De Oude Duin is een prachtig gelegen vakantiehuisje centraal gelegen op het Waddeneiland Terschelling. Wil je met een grote groep dit Waddeneiland verkennen? Dan is het huren van dit huisje een goed idee, het biedt namelijk ruimte aan 8 volwassenen die verdeeld over 4 slaapkamers heerlijk kunnen verblijven. Naast 4 slaapkamers, met elk 2 boxspring bedden, vind je in dit huisje twee badkamers waarvan er één een heerlijk ligbad heeft.

Ook de verdere inrichting van dit huisje in Hoorn op Terschelling is erg luxe. Zo is de keuken zeer compleet ingericht en is het hele vakantiehuisje voorzien van vloerverwarming. De woonkamer heeft een open haard die je ’s avonds of na een herfstige strandwandeling weer snel op temperatuur weet te brengen. Verder biedt dit huisje je een wasmachine en voor de workaholics heb je als gast zelfs de beschikking over een internetverbinding. Verder biedt dit vakantiehuisje een heerlijk terras waar het bij mooi weer heerlijk toeven is.

vakantiehuis-aanbieding-terschelling-strand-huren

Strand op Terschelling

Hoorn is een dorp centraal gelegen op Terschelling. Vanaf de boot, die aankomt in West-Terschelling, volg je de hoofdweg. Als je het kleine dorpje Lies passeert is het volgende dorp Hoorn. Belangrijkste gebouw in Hoorn is de Sint-Jans kerk. Deze kerk werd gebouwd in de 13e en de kerk is de oudste op Terschelling. Ook de strandvonderijschuur, de plek waar vroeger gejutte spullen werden opgeslagen, is een oud gebouw. Vlakbij Hoorn vind je het Hoornsebos. Dit bos leent zich prima voor een prachtige wandeling. Gelijk achter het bos vind je duinen die het eiland beschermen tegen de Noordzee. Op het noordzeestrand kun je heerlijk uitwaaien maar op mooie zonnige dagen leent het strand zich prima voor een heerlijk (zonne)bad. Ook is Hoorn de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten door de prachtige natuur van het Oosterend.

Over Terschelling

Terschelling wordt aan de ene kant geflankeerd door Vlieland terwijl je aan de andere kant het Waddeneiland Ameland vindt. Voor mensen die van fietsen houden is het huren van dit vakantiehuisje op Terschelling een prima keus, door de centrale ligging kun je de mooiste fietstochten maken over het prachtige Terschelling. Ook voor het maken van wandelingen en tochten te paard leent Terschelling zich prima.

Terschelling is per boot te bereiken van uit Harlingen. Als gast heb je de keus uit een snelle boot, deze brengt je in ongeveer 45 minuten naar Terschelling. Ook kun je de langzame boot nemen, deze doet ongeveer 2 uur over de tocht van Harlingen naar West-Terschelling.

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje om te huren voor een groep van 8 volwassenen? Dan is het huren van vakantiehuis de Oude Duin in Hoorn wellicht een goede keuze. Bezoek de website van de particuliere eigenaar van dit vakantiehuisje voor meer informatie over het huren. Ook voor prijzen en beschikbaarheid kun je de site bezoeken.

Leave a Reply