Vakantiehuis aanbieding op Vlieland: vakantiewoning de Steltloper huren

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 2.745 x bekeken
  • Adres:
    Ankerplaats Vlieland
  • Aantal personen: 6
  • Website: vlierus.nl/page.php3/...
  • Streek: vlieland

Vlieland is na Schiermonnikoog de dunstbevolkte gemeente in Nederland. Vanwege het vele natuurschoon en de weinige mensen is Vlieland een perfecte vakantie bestemming. Op Vlieland zijn dan ook vele vakantiehuizen te huren. Een van die vakantiehuizen die te huur staan op Vlieland is vakantiehuis de Steltloper. Je vindt de Steltloper aan de westrand van de Ankerplaats, op ongeveer 5 kilometer van het enige dorp op Vlieland, Oost Vlieland.

vakantiehuis-huren-aanbieding-vlieland-wadden-friesland

De vuurtoren op Vlieland

Vakantiehuis de Steltloper vind je aan de rand van een kleinschalig bungalow park. Op dit bungalow park staan ongeveer 35 vakantiehuizen, je zult dus niet snel last hebben van andere mensen. Extra gunstig is de ligging van de Steltloper. Het vakantiehuis staat namelijk aan de rand van het bungalow park en kijkt uit over de prachtige woeste duinen op Vlieland.
Dit vakantiehuis op Vlieland biedt ruimte aan 6 personen. Je vindt namelijk 3 twee tweepersoonskamers in de Steltloper. De keuken is van alle gemakken voorzien en de gezellige woonkamer (met dus het fenomenale uitzicht over 5 kilometer duinlandschap en de zeeduinen) heeft een open haard zodat de koude herfst- en wintermaanden knus doorgebracht kunnen worden.
Vlieland is het twee waddeneiland gezien van het zuiden. Het eiland ligt naast Texel en aan de noordkant grenst Vlieland aan Terschelling. Je bereikt Vlieland per boot vanuit Harlingen. De bootreis duurt lang omdat je een grote omweg over het wad moet nemen. Reken voor een overtocht naar Vlieland ongeveer 2 uur. Je auto mag helaas niet mee naar Vlieland, vanwege het rustieke karakter en het feit dat er maar een paar wegen over het eiland lopen is dit voor niet-eiland bewoners verboden.
Als je besluit vakantie te gaan vieren op Vlieland doe je dat vooral vanwege het vele natuurschoon. Natuurlijk in de directe omgeving van het vakantiehuis. Met de fiets of wandelend zul je nog veel meer prachtige natuur tegenkomen op Vlieland. Daarnaast ben je vanuit dit vakantiehuis zo op het Noordzee strand. Voor het uitgaansleven moet je niet op Vlieland zijn: een vakantiehuis huren op Vlieland doe je in de eerste plaats voor de rust en ontspanning die je er zult vinden.

Leave a Reply