Vakantiehuis huren in Friesland: natuurlijk aan het Tjeukemeer

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 5.264 x bekeken
  • Adres:
    Camping De Driesprong Langelille Friesland
  • Aantal personen: 2-4
  • Website: heelanders.nl/heeland...
  • Streek: west-friesland

vakantiehuis huren in Friesland bij het Tjeukeer

Oertjonger

Een vakantiehuis huren in Friesland doe je natuurlijk of op een van de prachtige waddeneiland of ergens vlakbij een van de prachtige meren die de waterrijkste provincie van Nederland rijk is.

Vandaag op vakantiehuisaanbieding.nl een prachtig vakantiehuis op minder dan 3 kilometer van het Tjeukemeer. Geschikt om te huren voor 2 tot 4 personen.

Vakantiehuisje Oertjonger is te vinden aan de rand van een camping in het dorpje Langelille. Het huis is een vroegere woonboot die tegenwoordig op het droge ligt. Gelukkig ligt de vroegere boot nog steeds vlakbij het water. Vanuit het vakantiehuisje kijk je uit over de prachtige rivier de Tjonger. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een motorboot te huren bij het huren van dit vakantiehuis.

Oertjonger is een huis voor maximaal 4 personen. Het huisje bevat een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. Grenzend aan deze slaapkamer vind je het woongedeelte met een open keuken. Van de bank in het zitgedeelte kan eenvoudig een tweede tweepersoonsbed gemaakt worden. Zo kunnen er dus maximaal 4 personen slapen in het huisje.

Verder heeft het huisje een badkamer met douche en wc. Het huisje kan tijdens koude avonden en nachten verwarmd worden met een sfeervolle gaskachel. Uiteraard is er in deze vroegere woonboot elektriciteit aangelegd en ook beschikt het huisje over stromend water: van de vroegere bestemming is dus niets meer te merken, tenzij het het prachtige uitzicht over het water betreft.

Opvallend detail is trouwens wel de afwezigheid van een televisie in dit huisje. Besluit je om het huisje te huren dan zul je dus zelf voor vermaak moeten zorgen. Lekker een paar boeken en spelletjes mee en je zult dus televisie vast niet missen. Zeker als je tijdens het lezen je ogen opricht en zo van het prachtige uitzicht kunt genieten.

vakantiehuis huren Tjeukemeer

Het Tjeukemeer in Friesland, je vindt er veel vakantiehuizen om te huren.

Zoals je al las is het mogelijk om bij dit vakantiehuis een boot te huren. Deze boot is vooral geschikt als toerboot maar ook kan deze gebruikt worden om te vissen. De boot kan zonder vaarbewijs gevaren worden; de motor is precies 10pk. Voor het verkennen van de nabije omgeving is het huren van dit bootje samen met het huisje natuurlijk een prima idee.

Langelille is eenvoudig te bereiken vanuit de randstad. Als je de A6 volgt neem je afslag 18, de afslag precies voor het Tjeukemeer, en volgt dan de borden richting Echtenerbrug en daarna Langelille. Wil je meer informatie over het huren van dit vakantiehuis? Neem dan contact op met de verhuurder via de website van het huisje. Ook beschikbaarheid en huurprijzen zijn terug te vinden op de website.

Leave a Reply