Vakantiehuis huren op Ameland: voor een leuke vakantie

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 2.174 x bekeken
  • Adres:
    Smitteweg 17 9162 EC Ballum Ameland
  • Aantal personen: 4
  • Website: dedijkwachter.nl/
  • Streek: ameland

Ameland is vanuit het westen gezien het vierde Waddeneiland van Nederland. Ameland maakt deel uit van de provincie Friesland en is per boot vanuit Holwerd bereikbaar. Op Ameland zijn veel vakantiehuizen te huren. Vooral aan de Noordzeekust maar ook rond een van de vier dorpen op Ameland zijn vele mogelijkheden tot het huren van leuke en gezellige maar betaalbare vakantiehuizen. Zo vind je tussen het dorpje Ballum en de waddenzee het erg compleet ingerichte vakantiehuis de Dijkwachter.

vakantiehuis-huren-aanbieding-ameland-friesland

Het waddeneiland Ameland gezien vanuit een satelliet

Dit particuliere vakantiehuis biedt ruimte aan vier personen. Natuurlijk kan op een van beide slaapkamers een babybed bijgeplaatst worden. Beide slaapkamers vind je op de eerste verdieping van deze vakantiewoning. Op de begane grond heeft de gast de beschikking over een uitgebreide keuken met combi magnetron en een vaatwasser. De aparte woonkamer is heerlijke luxe en voorzien van vloerverwarming, een flatscreen televisie en een open haard. Vanuit de woonkamer zijn de tuin met terras, vlonder en speelweide via open deuren te bereiken. Voor de veiligheid van de kinderen zijn de speeltoestellen en de zandbak vanuit de woonkamer van de vakantiewoning te zien. Daarnaast biedt de Dijkwachter de gast alle luxe van thuis. Te denken valt bijvoorbeeld aan draadloos internet maar ook vind je in de keuken een Senseo koffiemachine terug.
Op Ameland zelf is veel te doen. Een van de eerste dingen die je moet doen als je in de vakantiewoning of op Ameland arriveert is natuurlijk het huren van een fiets. Je verkent Ameland namelijk het leukst via het uitgebreide netwerk van fietspaden dat over het hele waddeneiland verspreidt ligt. Je fietst vanuit dit gezellige vakantiehuis in een kwartier naar het Noordzeestrand, als de wind gunstig staat. Ook het grootste dorp Nes is per fiets snel te bereiken.
Andere activiteiten op Ameland zijn onder andere het maken van huifkar- of paardrij tochten. Daarnaast kunnen rondvluchten met of zonder parachutesprong gemaakt worden. Ook is het natuurlijk mogelijk om per boot het Wad te verkennen. Maar vergeet ook niet om tijdens je vakantie op Ameland minstens een dag aan het Noordzeestrand door te brengen. Daar vind je pas echt de rust en ruimte die een goede vakantie je moeten brengen. Vakantiewoning op Ameland huren? Kijk eens op de site van de Dijkwachter op Ameland.

Leave a Reply