Vakantiehuis huren op Terschelling: ‘Lange Buorren’ voor 6 tot 8 personen

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 6.324 x bekeken
  • Adres:
    Commandeurstraat 35 8881 AZ West Terschelling
  • Aantal personen: 6-8
  • Website: huishurenopterschelli...
  • Streek: terschelling

Terschelling is een prachtige waddeneiland dat je in het ‘TVTAS‘ rijtje terugvindt op de middelste plek. Aan de ene kant vindt je Vlieland terwijl aan de andere kant het Waddeneiland Ameland ligt. Op Terschelling zijn veel vakantiehuisjes te huren. Niet gek als je je bedenkt dat Terschelling een oord van rust, ruimte en natuur is. Terschelling hoort bij de provincie Friesland en is te bereiken met de boot vanaf Harlingen.

vakantiehuis-huren-terschelling-aanbieding-wadden

De haven van Terschelling

Wil je een vakantiehuisje huren voor een gezelschap tussen de 6 en 8 personen? Dan is het huren van dit vakantiehuisje in West-Terschelling wellicht een goede keus. De ‘Lange Buorren’ is een vakantiehuis aan de rand van het dorp West-Terschelling. Door de ligging aan de rand van het dorp, aan de Waddenzee, heb je  vanuit het vakantiehuis een prachtig zicht op de haven en de zee. Vanaf de haven, waar de veerboot vanuit Harlingen je in ongeveer 2 uur naar Terschelling brengt, loop je in 5 minuten naar deze vakantiewoning.

De Lange Buorren biedt zoals gezegd ruimte aan 6 tot 8 personen. Je vindt op de bovenverdieping van het huisje 3 slaapkamers. De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed terwijl in de andere twee slaapkamers twee losse eenpersoonsbedden staan. Uiteindelijk vind je op twee van de slaapkamers en op de overloop van het huisje nog bedden. Ben je op zoek naar een vakantiehuisje dat je voor het hele gezin kunt huren dan is dit huis een goede keus!

De begane grond van dit vakantiehuis op Terschelling biedt alle luxe. Zo vind je prachtig ingerichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras en de tuin. Ook heeft woonkamer een heerlijke open haard. Verder heb je vanuit de woonkamer prachtig zicht op de Waddenzee en de haven van Terschelling. Ook de keuken van dit huisje is prima ingericht. Zelfs de vaatwasser ontbreekt niet.

Terschelling is, net zoals de andere Waddeneilanden, een perfecte vakantie locatie. Je kunt er heerlijk fietsen, wandelen en recreëren op prachtige Noordzee strand. Maar ook voor het zien van zeehonden op de Wadden en het maken van prachtige paardrijdtochten ben je op Terschelling op het goede adres. Nogmaals, ben je op zoek naar een vakantiehuisje om te huren voor een groter gezelschap op het prachtige bij Friesland horende waddeneiland Terschelling dan is dit huisje een goede keuze.

http://www.huishurenopterschelling.nl/

Leave a Reply