Vakantiehuis huren op Vlieland: Zonrondom vlakbij de Noordzee

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.601 x bekeken
  • Adres:
    Duinkersoord Vlieland
  • Aantal personen: 5
  • Website: zonrondom.vlie.nl/
  • Streek: vlieland

Op slechts 200 meter van de Noordzee vind je aan de Duinkersoord op Vlieland vakantiewoning Zonrondom. Deze vakantiewoning kun je het hele jaar door huren. In totaal biedt het vakantiehuis ruimte aan 5 personen die verdeeld over 3 slaapkamers in dit prachtig gelegen vakantiehuis kunnen verblijven. In de grote slaapkamer vindt de gast een tweepersoonsbed terug. Een tweede slaapkamer in deze vakantiewoning is voorzien van een stapelbed terwijl in de derde slaapkamer een (1) eenpersoonsbed staat. De keuken van vakantiehuis Zonrondom heeft alle gemakken om van je vakantie een ontspannen verblijf op Vlieland te maken. Zo vind je een vaatwasmachine terug en ontbreekt ook een oven niet.

vakantiehuis-vlieland-huren-zonrondom-wadden

Noordzeestrand op Vlieland

Een tweede reden om dit vakantiehuis op Vlieland te huren is de prachtige ligging van het huisje. Vanuit de gezellige woonkamer heeft de gast zicht op de prachtige duintuin die rondom dit vakantiehuis ligt. In deze tuin kan heerlijk ontspannen worden van de natuurgeluiden die je op Vlieland veel hoort. Liggend in de hangmat kun je bij stil weer zelfs de zee horen. Daarnaast heeft deze vakantiewoning een prachtig terras op het zuiden: in de zon maar uit de wind! Vanuit dit vakantiehuis op Vlieland maak je te voet de prachtigste wandeltochten en fietstochten over het mooie eiland Vlieland.

Vlieland is het tweede waddeneiland van Nederland. Aan de ene kant ligt Texel terwijl Vlieland aan de noord-oost kant wordt begrenst door Terschelling. Per boot is Vlieland vanuit Harlingen in ongeveer 1 uur (snelboot) of twee uur (normale boot) te bereiken. Eenmaal op Vlieland is eerste dat opvalt de rust: het is voor gasten verboden om een auto mee te nemen naar het eiland. Dit betekent dat je op Vlieland maar weinig auto’s tegenkomt. Daarnaast is ook de overweldigende natuur van Vlieland zeer de moeite waard. Je kunt prachtig wandelen door de woeste duingebieden maar ook per fiets is het eiland prima te verkennen. Vakantiehuizen huren op Vlieland doe je natuurlijk

Leave a Reply