Vakantiehuis ’t Tomaatje op Vlieland huren

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.265 x bekeken
  • Adres:
    Oost Vlieland Vlieland
  • Aantal personen: 2
  • Website: tomaatje.vlie.nl/
  • Streek: vlieland

Vlieland is het tweede waddeneiland van Nederland, gemeten vanaf het zuidwesten. Aan die kant wordt het Wadden eiland geflankeerd door Texel terwijl aan de andere kant Terschelling ligt. Wil je naar Vlieland op vakantie dan vertrekt de boot vanaf Harlingen. Deze brengt je in 45 minuten (snelboot) of 2 uur naar deze prachtige vakantie bestemming waar veel gezelllige vakantiehuizen gehuurd kunnen worden.
In Oost Vlieland, het enige dorp op het eiland, vind je bijvoorbeeld vakantiehuis ’t Tomaatje . Vakantiehuis ’t Tomaatje ligt middenin het dorp. Het huisje ligt in de tuin van een groter huis en wordt omringt door een mooie boomgaard. In deze vakantiewoning in Oost Vlieland kunnen maximaal twee personen verblijven, ideaal om te huren voor een romantisch weekendje of romantische midweek met je geliefde. Het vakantiehuisje is eenvoudig ingericht maar is wel voorzien van alle gemakken.
Oost Vlieland is het enige dorp op het Wadden eiland. Vroeger was er ook een West Vlieland maar dat dorp is ergens in de 17e eeuw opgeslokt door de zee. Sindsdien vind je op Vlieland dus nog maar een dorp terug. Omdat het dorp een aantal huizen met prachtige gevels heeft is het dorp beschermd dorpsgezicht. Ook de enige kerk op het Wadden eiland, het Nicolaaskerkje, is erg mooi om te bezichtigen. Bijzonder aan deze attractie is vooral het meubilair van dit kerkje, het is vooral gemaakt van juttershout, scheepsmasten en andere onderdelen van schepen.

vakantiehuis-huren-aanbieding-vlieland-wadden

De Noordzee bij Vlieland

Naast het dorp kent het eiland Vlieland natuurlijk veel prachtige natuur: een van de belangrijkste redenen voor het huren van een vakantiehuis op Vlieland! Per fiets of te voet zijn er prachtige tochten te maken over het eiland. Ook het Noordzee strand is natuurlijk altijd leuk, zeker met een mooie dag is het heerlijk om op je handdoekje op het strand te liggen. Daarnaast worden er voor toeristen veel leuke dingen georganiseerd op het eiland. Zo kun je zeehonden spotten op het wad maar ook kun je per huifkar het prachtige natuurgebied de Vliehors ontdekken.
Mocht je een vakantiehuis op Vlieland willen huren houd dan rekening met de aanbiedingen die er gelden in het voor- en na seizoen. In de zomer is het lastig om een goede aanbieding te vinden maar gedurende de herfst, winter en lente is het huren van een vakantiehuisje op Vlieland een stuk voordeliger. Veel particuliere verhuurders doen hun huisje dan in de aanbieding.

Leave a Reply