Vakantiehuisje aan het water in Koudum – Friesland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.585 x bekeken
  • Adres:
    Vakantiepark Galamadammen Koudum (Friesland)
  • Aantal personen: 4-5
  • Website: vakantiefriesland.com...
  • Streek: Friese Meren
vakantiehuisje huren in Koudum, Friesland

Het Huisje

Nederland is natuurlijk bij uitstek het vakantieland voor een heerlijke vakantie aan het water. Vooral de provincie Friesland met zijn vele meren is de perfecte locatie voor een zomervakantie vol met watersport. Vakantiehuisjes in Friesland zijn er genoeg, bijzondere huisjes zijn er uiteraard minder. Toch vind je door goed te zoeken de bijzondere huisjes wel.

Een bijzonder huisje huren voor een groep van 4 tot 5 personen kan bijvoorbeeld in Koudum. Daar vind je op het Wetterpark de Dammen een luxe vakantiehuis met twee comfortabele slaapkamers. In elk van deze slaapkamers staan twee eenpersoonsbedden. Daarnaast kan een bed worden bijgeplaatst zodat in totaal 5 personen in dit huisje kunnen verblijven.

Indeling vakantiehuisje

De indeling van het huisje is verder als volgt. Op de begane grond van het vakantiehuis bevindt zich de ruime woonkamer met daarin een open keuken. Deze keuken is voorzien van alle apparatuur: vaatwasser, koffieapparaat, oven en een koel/fries combinatie. Verder kan vanuit de woonkamer de tuin bereikt worden door het openslaan van de grote deuren in erker.

de eethoek in het huisje

De eethoek in het huisje.

Op de eerste verdieping van dit huisje zijn de twee grote slaapkamers gesitueerd. Ook de badkamer bevindt zich op deze eerste verdieping. Deze is modern opgezet en biedt ook het toilet. Rondom het vrijstaande vakantiehuis is een ruim grasveld aangelegd. Daar kunnen de kinderen uiteraard prima spelen. Op het zuid-westen van het huisje is een luxe terras aangelegd met meubilair.

Aangezien dit vakantiehuis gelegen is tussen de Friese meren De Fluessen en De Morra is het water nooit ver weg. Op 25 meter van het huisje bevindt zich al een privé aanlegplaats. Deze mag gebruikt worden voor het aanmeren van uw eigen boot. Ook is het mogelijk om een boot te huren en deze aan te leggen op deze plek.

Omgeving

Het Friese Meren gebied is een prachtige omgeving waar voor watersporters, maar zeker ook voor mensen die geen eigen boot hebben, genoeg te beleven valt. Heerlijk varen, maar ook lekker zwemmen, fietsen en wandelen. In de nabijheid van dit vakantiehuisje in het Friese Meren gebied vind je enkele prima restaurants. Ook winkels zijn in de nabijheid.

Voor meer informatie over het huren van dit huisje bezoek je de website van de verhuurder. Daar vind je ook meer informatie over de tarieven en de beschikbaarheid van dit huisje.

Leave a Reply