Vakantiehuisje huren in Appelscha: De Kleine Bonte Specht (met sauna!)

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 3.933 x bekeken
 • Adres:
  Aekingaweg 8 8426 GN Appelscha (Friesland)
 • Aantal personen: 2-3
 • Website: vakantiehuisjeappelsc...
 • Streek: drents-friese woud

Wil je een vakantiehuis huren dat je echt dichtbij de natuur brengt? En ben je op zoek naar een huisje dat je kunt huren met twee volwassenen voor een romantische midweek of weekendje? Dan is vakantiehuisje de Kleine Bonte Specht in het Friese Appelscha misschien een goede keuze. Dit vakantiehuisje biedt namelijk slaapruimte voor twee personen (eventueel kan een derde persoon blijven slapen), is zeer rustig gelegen en biedt een heerlijke sauna.

Vakantiehuisje de Kleine Bonte Specht biedt gezelligheid, sfeer en eenvoud in de vorm van een compleet ingerichte blokhut. Deze blokhut ligt achter een grotere woonboerderij op een terrein van ruim 7000 vierkante meter. De naaste buren van deze vakantiewoning zijn de schapen, vogels en koeien die in de omgeving van het vakantiehuisje rondlopen. Daarnaast vindt de gast van de Kleine Bonte Specht een bosperceel en een grote natuurlijke vijver in de nabije omgeving.

vakantiehuis-huren-appelscha-friesland-bonte-specht

Het Drents Friese Wold met op de achtegrond de tv toren van Smilde

Dit vakantiehuis is vooral bijzonder vanwege de sauna die zich in het huisje bevindt. Tegen een kleine vergoeding kan iedere gast van deze sauna gebruik maken. Verder vind je in het huisje een eenvoudige keuken en een gezellig woonkamer met daarin een tweepersoonsbed. Uiteraard is het huisje verwarmd, verwarming vindt plaats door gaskachels. Vanwege de ligging is er genoeg privacy en rust voor iedereen die dit zoekt in zijn vakantie.

Appelscha is een dorp aan de rand van het prachtige Drents/Friese wold. Het Drents Friese Wold is een nationaal park dat te voet en per fiets verkend kan worden. Het natuurgebied staat vooral bekend vanwege de prachtige zandverstuivingen maar ook vind je er prachtige bossen. Zoals je al las is fietsen en wandelen door het natuurgebied een heerlijke tijdsbesteding. Ook kan het park per paard verkend worden. Paarden huur je in Appelscha maar ook andere dorpen in de omgeving van dit vakantiehuisje bieden mogelijkheden tot het huren van paarden.

Zoek je een vakantiehuisje met genoeg mogelijkheden tot ontspanning, tot een eigen privé sauna aan toe? Dan is het huren van dit vakantiehuisje in Appelscha een goed idee. Bezoek de website van dit huisje voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.

2 Responses to “Vakantiehuisje huren in Appelscha: De Kleine Bonte Specht (met sauna!)”

 1. H. de Leest Says:

  Hallo, wij, vrouw en ik zijn benieuwd of het huisje (de kleine bonte specht) vanaf 24 julii voor een week vrij is en wat de kosten zijn.

  met vriendelijke groet,

  Henk de Leest.

 2. martijn Says:

  Hallo meneer de Leest. Voor beschikbaarheid en informatie over het huren van dit vakantiehuisje zult u op de website van de aanbieder moeten kijken. de link naar de website van dit huisje staat in het vierkante blokje bovenaan de advertentie.

Leave a Reply