Vakantiehuisje huren op het mooie Waddeneiland Ameland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: friesland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.206 x bekeken
  • Adres:
    Boomhiemke - Hollum Ameland
  • Aantal personen: 6
  • Website: vakantiehuisjeameland...
  • Streek: ameland

Ameland is een van de vijf (of eigenlijk zes) Nederlandse Waddeneilanden. Op elk van deze Waddeneilanden is het heerlijk vakantie vieren. Voordeel van Ameland is dat de overtocht vrij kort is en dat je op Ameland veel vakantiehuisjes kunt huren voor een vriendelijke prijs.

Een van die leuke huisjes die je op Ameland kunt huren is vakantiehuisje de Helmbloem. Dit huisje is geschikt voor 6 personen en het is rustig gelegen op een groot perceel op recreatiepark de Boomhiemke in het Amelandse dorp Hollum. Naast de rustige ligging van dit vakantiehuisje is een ander groot voordeel de nabijheid van het schoonste strand van Nederland. Ook mensen die van golf houden kunnen dit huisje prima huren: naast het vakantiehuisje ligt een golfbaan met 9 holes.

vakantiehuis huren Ameland

De Boot naar Ameland

Alle kamers in dit vakantiehuisje bevinden zich op de begane grond. Alle slaapkamers zijn voorzien van een grote kast en een wastafel met koud en warm water. Twee slaapkamers hebben elke twee boxspring bedden terwijl de derde slaapkamer een stapelbed bevat. Tenslotte is ook nog 1 kinderbedje aanwezig in vakantiehuisje de Helmbloem. De keuken is open en grenst aan de woonkamer. De keuken is voorzien van alle gemakken inclusief een vaatwasser. Verder is de woonkamer gezellig ingericht maar is ook alles aanwezig voor een heerlijk avondje film kijken. Ook heeft het vakantiehuisje de beschikking over een draadloze internet verbinding.

Op Ameland zijn genoeg leuke activiteiten te ondernemen. Zo is het Waddeneiland per fiets te verkennen. Ook een mooie wandeling door de prachtige duinen is eigenlijk verplichte kost. Tenslotte hoort een dagje strand natuurlijk ook bij een vakantie op Ameland. Zeker op mooie dagen is het strand van Ameland een heerlijke plek om te vertoeven.

Voor meer informatie over het huren van dit vakantiehuisje op het mooie Ameland kunt u de website van de aanbieder bezoeken. Ook informatie over beschikbaarheid en huurprijzen vindt U daar. Tenslotte is dit vakantiehuisje op Ameland rookvrij en ook zijn huisdieren niet welkom.

Leave a Reply