De Hessenhoeve – een knus vakantiehuisje op de Veluwe

» Vakantiehuis in plaats: , , provincie: gelderland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 5.972 x bekeken
  • Adres:
    De Hessenhoeve Wildforsterweg 14a 3881NJ Putten (Gelderland)
  • Aantal personen: 2
  • Website: cottage-hessenhoeve.nl/
  • Streek: veluwe

Gelderland is een van de mooiste provincies voor een leuke vakantie in Nederland. Zowel voor rustzoekers als voor mensen die leuke steden willen bezoeken is er in deze provincie genoeg te beleven. Gelderland is natuurlijk de provincie waar de Veluwe ligt: dit grote natuurgebied spreekt mensen die van rust en ruimte houden erg aan. Op de Veluwe ligt de Hessenhoeve, een knus vakantiehuisje dat geschikt is om te huren voor twee personen.

Een knus huisje huren op de Veluwe?

Een knus huisje huren op de Veluwe?

Ligging vakantiehuisje de Hessenhoeve

De Hessenhoeven is prachtig gelegen tussen de oude bossen tussen de dorpen Garderen en Putten. Door haar ligging is het huisje snel bereikbaar vanuit de randstad. Verder biedt het huisje ontzettend veel privacy. Mede daardoor is dit vakantiehuisje ideaal voor mensen die een huisje willen huren voor een lang weekend of midweek waarin ontspanning en rust voorop staan. Het huisje biedt vrij uitzicht op prachtig bosgebied.

Inrichting

De woonkamer van vakantiehuisje de Hessenhoeve.

De woonkamer van vakantiehuisje de Hessenhoeve.

De Hessenhoeve is zeer compleet ingericht. Zo vindt u in de woonkamer van het huisje een houtkachel. Verder is het gehele huisje voorzien van vloerverwarming en is er gratis wifi. Roken is niet toegestaan in het huisje.

In de slaapkamer staat een luxe tweepersoonsbed dat eventueel ook als twee losse bedden ingezet kan worden. In de keuken vindt u een complete uitrusting om heerlijk te koken. Ook is er een vaatwasser in het huisje aanwezig. Buiten vindt u een heerlijk terras waar u in alle rust kunt genieten van de prachtige natuur.

Wat te doen?

De Veluwe biedt vakantiegangers allereerst een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelpaden. Wilt u een dagje wandelen dan kan dat vanuit het huisje. Ook fietsen is mogelijk. Heeft u geen fietsen bij zich dan kunt u deze huren via de eigenaren van dit particuliere vakantiehuis.

Op dagen dat het weer tegenzit biedt de Veluwe ook genoeg leuke dagjes uit. Denk bijvoorbeeld aan het Dolfinarium, het Kröller-Müller museum de stad Amersfoort. Voor lekker eten en drinken kunt u tenslotte terecht in zowel Garderen als Putten.

Voor meer informatie over het huren van dit particuliere vakantiehuis op de Veluwe verwijzen we graag naar de website van de aanbieders. Daar vindt u ook meer informatie over speciale aanbiedingen en de tarieven voor dit huisje.

Leave a Reply