Huur een vakantiehuis op de Veluwe in Lunteren, Gelderland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: gelderland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.204 x bekeken
  • Adres:
    Meulunterseweg 52 Lunteren
  • Aantal personen: 6
  • Website: driesingel.nl/
  • Streek: veluwe

In Lunteren, aan de rand van de Veluwe, vind je vakantiehuis de Driesingel. Dit prachtige vakantiehuis waar je gerieflijk met 6 tot 8 personen kunt verblijven heeft alle gemakken voor een heerlijke vakantie. In vakantiehuis de Driesingel vind je drie slaapkamers waarvan er een naast een gewoon bed ook een stapelbed en kinderbed heeft.
Het vakantiehuis ligt op een prachtige lokatie aan de rand van de Veluwe, het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland. Andere plekken in de buurt van Lunteren zijn onder andere Ede, Barneveld en iets verder weg Veenendaal. Lunteren valt onder de gemeente Ede. Het grondgebied van de plaats Lunteren bestaat voor meer dan de helft uit bosgebied. Dit vakantiehuis is dus prima geschikt voor natuurliefhebbers die te voet, per paard of per fiets mooie tochten door indrukwekkende natuur willen maken. Ook de meer avontuurlijke types komen prima aan hun trekken op de Veluwe. Zo kun je prachtig mountainbiken door de uitgestrekte bossen en heidevelden.
Interessant detail aan dit vakantiehuis in Lunteren op de Veluwe is dat het op 500 meter afstand ligt van het geografisch middelpunt van Nederland. Dit geografische middelpunt wordt aangeduid door een enorme veldkei. Een andere bezienswaardigheid in de buurt van dit vakantiehuis is de Koepel. Deze uitzichttoren is sinds een aantal jaren zelfs rijksmonument.
Meer informatie over dit prachtige vakantiehuis in Lunteren op de Veluwe vind je op hun site.

Leave a Reply