Klein vakantiehuis op de Veluwe huren? Het Kleine Huisje in Otterlo!

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: gelderland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 22.245 x bekeken
  • Adres:
    Arnhemseweg 99-3 Otterlo (veluwe)
  • Aantal personen: 2-4
  • Website: hetkleinehuisjeopdeve...
  • Streek: veluwe

De Veluwe blijft natuurlijk een van de mooiere lokaties in Nederland om een vakantiehuis te huren. Prachtige natuur, veel mooie fiets en wandelpaden en genoeg activiteiten. Alles voor een leuke vakantie of weekendje weg vind je op de Veluwe. Wil je met je partner een leuke vakantie op de Veluwe? Dan is het misschien een idee om vakantiehuisje ‘Het Kleine huisje’ in Otterloo te huren.

Het Kleine Huisje is een luxe 2 persoons vakantiehuisje in Otterlo gelegen aan de bosrand van deze plaats op de Veluwe. Op slechts 2 kilometer van dit vakantiehuis ligt het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het huisje is luxe en comforatbel ingericht voor een verblijf van twee volwassenen. Eventueel kan ook de woonkamer als slaapgedeelte ingezet worden, dan kunnen vier personen in deze vakantiewoning verblijven. De keuken is uitgebreid maar heeft geen vaatwasser. Daarnaast heeft dit Kleine Huisje op de Veluwe een goede douche, een apart toilet en, als het weer minder goed is, een televisie met satelliet ontvangst.

vakantiehuis-huren-otterlo-veluwe-gelderland

Zandverstuiving op de Veluwe

De ligging van dit huisje op de Veluwe direct aan de rand van de bossen rondom Otterlo garandeert veel privacy. Zo vind je rondom het vakantiehuisje een heerlijke tuin met picknickbank, terrasmeubilair en een vuurpot inclusief brandhout. Voor de mensen die van een fietsvakantie houden heeft dit huisje een afsluitbare schuur waar de fietsen gestald kunnen worden.

Op minder dan twee kilometer van dit vakantiehuis op de prachtige Veluwe vind je het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Dit park biedt natuurlijk het Kröller Muller Museum met de beeldentuin. Ook het bezienswaardige Jachtslot Sint Hubertus en de uitgestrekte mooie natuur op het park de Hoge Veluwe zijn een bezoek maar dan waard. Daarnaast kun je op de Veluwe met behulp van de knooppunten fiets kaart enorm veel leuke en  mooie fietsroutes uitzetten. Daarnaast vind je in de omgeving van dit vakantiehuisje prachtige uitgezette wandeltochten over onder andere de Ginkelse Heide. Andere attracties op de Veluwe zijn onder andere Paleis ‘T Loo, het tegelmuseum in Otterlo zelf en het interessante Nairac museum in Barneveld.

Wil je een klein huisje huren op de Veluwe? dan is het huren van het Kleine Huisje absoluut een goed idee!

Leave a Reply