Logeren op de Veluwe: Vakantiewoning Garderen – Gelderland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: gelderland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

Garderen is een dorp in de gemeente Barneveld. Garderen ligt centraal in de Veluwe en aan de rand van de provincie Gelderland. Vanwege de goede ligging ten opzichte van de randstad vind je in Garderen een groot aantal vakantiewoningen te huur. Een van die vakantiewoningen is vakantiehuis het ‘Bomenparadijs‘. Deze vakantiewoning ligt erg rustig. Je vindt hem aan een zandpad middenin een bosrijk gebied op fietsafstand van het centrum van Garderen. Vakantiehuis het ‘Bomenparadijs’ biedt ruimte aan maximaal 4 personen. Een slaapkamer in het huisje heeft twee losse bedden terwijl de tweede slaapkamer een stapelbed heeft. Verder is het van alle gemakken voorzien, zo is de badkamer voorzien van een wellness douche cabine. Ook de keuken is compleet ingericht.

huren

Molen de Hoop in Garderen


De lokatie van deze vakantiewoning maakt hem bij uitstek geschikt voor mensen die houden van natuur, rust en ruimte. Zo ligt er rondom de vakantiewoning een ruime tuin die volop privacy biedt. Ook de omgeving van het vakantiehuis biedt genoeg natuur, rust en ruimte. Het ‘Bomenparadijs’ ligt middenin natuurgebied de Wilde Kamp met volop bossen en heidevelden. Vanuit de voordeur van je vakantiehuis maak je de prachtigste wandelingen en fietstochten. De boodschappen kunnen gedaan worden in Garderen, het zelfverklaarde ‘centrum van de Veluwe’. Je vindt in het dorp supermarkten, winkels en restaurants.
Voor meer toeristische uitstapjes bieden de Veluwe en de de provincie Gelderland genoeg mogelijkheden. Zo is Paleis het Loo in 20 autominuten te bereiken maar vind je ook het Dolfinarium, Six Flags en voor de wat jongere kinderen Koningin Julianadorp op korte afstand van dit vakantiehuis in Garderen. Daarnaast maak je op de Veluwe natuurlijk de mooiste wandelingen en fietstochten over het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland. Daarnaast is de Veluwe een van de dunbevolkste gebieden van Nederland, ideaal als je toe bent aan een rustige vakantie met de kinderen.

Leave a Reply