Vakantiehuis aanbieding in Winterswijk – Gelderland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: gelderland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 2.490 x bekeken
  • Adres:
    Voskuilweg 4 Winterswijk
  • Aantal personen: 8
  • Website: debeukhaag.nl/
  • Streek: achterhoek

In Miste, een buurtschap van Winterswijk, vind je vakantiehuis ‘De Beukhaag’. Dit prachtige vakantiehuis ligt op het erf van een melkveehoudersbedrijf in dit buurtschap van Winterswijk. Het vakantiehuis valt op doordat het in typische Achterhoekse boerderij stijl gebouwd is. Het vakantiehuis biedt een geweldige plek voor een ontspannen vakantie voor maximaal 10 personen. Daarnaast biedt dit vakantiehuis in de Achterhoek veel comfort, veel privacy en natuurlijk rust en ruimte.
Het vakantiehuis biedt ruimte aan twee tot drie gezinnen. Drie slaapkamers bieden ruimte aan twee volwassenen. Een slaapkamer in dit vakantiehuis heeft een stapelbed. Daarnaast heeft het huis alle luxe die je mag verwachten. Zo is er een houtkachel voor gezellige lange avonden en heeft de woonkeuken ook nog eens vloerverwarming voor als het koud is. Leuk voor eventuele kinderen is de tafeltennistafel die in de grote garage staat.
De Achterhoek biedt meer dan voldoende mogelijkheden voor een fantastische vakantie. Zo kun je prachtig wandelen, fietsen of paardrijden in het door bossen en heuvels doorsneden landschap. Ook het maken van kanotochten over de Oude IJssel of de rivier Berkel behoort tot de mogelijkheden van een vakantie in de Achterhoek. Ook op het gebied van bezienswaardigheden zit je prima in dit leuke vakantiehuis in Winterswijk. Zo kun je naar het pittoreske centrum van dit plaatsje voor een gezellig middag winkelen maar ook de Grolsche bierbrouwerij is vlak in de buurt.
Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid van dit vakantiehuis in de Achterhoek bezoek je de site.

Leave a Reply