Vakantiehuis aanbieding op de Veluwe in Hoenderloo – Gelderland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: gelderland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.487 x bekeken
  • Adres:
    Krimweg 160 7351 TM Hoenderloo
  • Aantal personen: 10
  • Website: bungalow-hoenderloo.n...
  • Streek: veluwe

Hoenderloo ligt midden op de Veluwe in Gelderland. Deze locatie maakt van Hoenderloo dan ook de perfecte uitgangsbasis voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Op een kleinschalige bungalowpark in Hoenderloo vind je deze op Finse wijze gebouwde vakantiewoning Sjaloom die je kunt huren. Dit sfeervolle houten vakantiehuis biedt ruimte aan maar liefst 10 personen. verdeeld over het huis vind je 4 slaapkamers waar 2 personen kunnen slapen. Eventueel kunnen kinderbedjes bijgeplaatst worden.
Vakantiehuis Sjaloom is verder van alle gemakken voorzien. Zo vind je, net als in veel andere vakantiehuizen, een compleet ingerichte keuken met magetron. Daarnaast vind je in de woonkamer van dit ruime vakantiehuis een houtkachel die gestookt kan worden op de koudere winteravonden. Aan de achterkant van deze vakantiebungalow op de Veluwe vind je een heerlijke tuin waar je vrij zit. Natuurlijk kan hier heerlijk gebarbecued worden. Voor de kinderen is er meer dan genoeg ruimte om lekker te spelen.

hoenderloo-vakantiehuis-veluwe-aanbieding

Heideveld op de Veluwe

Dit vakantiehuis ligt zoals gezegd in Hoenderloo op de Veluwe. De Veluwe is het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland waar je natuurlijk prachtige, lange fietstochten kunt maken. Ook wandelaars en mountainbikers kunnen hun hart ophalen op de zandvlaktes en heidevelden op de Veluwe. Zelfs het maken van een safari toch over dit prachtige natuurgebied hoort tot de mogelijkheden.
Ook voor de vakantie vierders die van een dagje winkelen houden biedt dit vakantiehuis op de Veluwe genoeg mogelijkheden. Zowel Apeldoorn als Arnhem kunnen eenvoudig per bus of met de auto bereikt worden vanuit Hoenderloo. Ook kleinere plaatsen op de Veluwe als Otterlo of Beekbergen zijn eenvoudig te bereiken. Maar op vakantie naar de Veluwe ga je natuurlijk in de eerste plaats voor het prachtige natuurschoon van deze streek.

Leave a Reply