Vakantiehuis huren in Steenderen – Gelderland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: gelderland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 3.241 x bekeken
  • Adres:
    Doesburgseweg 2 7221NH Steenderen
  • Aantal personen: 5
  • Website: logeerensfeer.nl/
  • Streek: achterhoek

Aan de IJssel vlakbij Steenderen in Gelderland vind je vakantiehuis Logeer & Sfeer. Dit vakantiehuis is gelegen op het erf van een groot en modern melkveebedrijf tussen de weilanden. Het vakantiehuis kijkt uit op de dijk waarachter de IJssel stroomt. In ‘Logeer & sfeer’ kunnen in totaal 5 personen logeren verdeeld over 3 kamers. De grootst slaapkamer heeft een eigen badkamer met daarin een tweepersoons ligbad. Verder is dit vakantiehuis in Steenderen voorzien van alle luxe die je je kunt wensen. Zo heeft het huis een vaatwasser, wasmachine en wasdroger en is het gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. Erg luxe is daarnaast de aanwezige hottub die zowel in de winter als in de zomer garant staat voor vele ontspannende momenten.

steenderen-vakantiehuis-aanbieding-achterhoek

Molen 'De Hoop' in Keijenborg

Vanuit de woonkamer van het huis loop je via de openslaande tuindeuren naar een ruim terras. Het terras biedt een fantastisch uitzicht over de omliggende weilanden waar de koeien van de boerderij in de zomer heerlijk lopen te grazen. Ook voor de kinderen biedt vakantiehuis Logeer en Sfeer genoeg plezier. Vooral de aanwezige trampoline zal vast in de smaak vallen. Ook kan in overleg een rondleiding over de boerderij gemaakt worden. Vooral het melken van de koeien met een melkrobot is erg interessant!
Steenderen is een dorp in de Achterhoek in Gelderland met ruim 2000 inwoners. Het dorp is vooral bekend vanwege de fabrieken van Aviko die hier staan. De omgeving van Steenderen is erg mooi vanwege het vele natuurschoon dat hier te zien is. Wandelen, fietsen, paardrijden en varen kan allemaal in de directe omgeving van Steenderen. De Achterhoek biedt natuurlijk veel meer vertier voor toeristen. Zo vind je hier de leuke plaatsen Hummelo en Weerseloo maar ook het grotere Doesburg ligt vlakbij. Al deze plaatsen zijn een bezoek waard alleen al vanwege de leuke dorpsgezichten.

Leave a Reply