Vakantiehuis Taberna huren: Vakantie op de Veluwe in Gelderland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: gelderland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 6.702 x bekeken
  • Adres:
    Stakenbergweg 62-006 8075 RA Elspeet (Veluwe)
  • Aantal personen: 4-6
  • Website: taberna-elspeet.nl/
  • Streek: veluwe

Elspeet ligt centraal op de Veluwe, aan de weg van Garderen naar Nunspeet. Omdat Elspeet zo centraal op de Veluwe ligt vind je in deze plaats veel vakantiehuisjes om te huren. Een van die leuke vakantiehuisjes is vakantiehuisje Taberna. Taberna kun je huren voor gezelschappen vanaf 4 personen, maar het huisje biedt plek aan maximaal 6 personen. Het vakantiehuis biedt namelijk 3 slaapkamers waarin elk 2 personen kunnen slapen. Een grote slaapkamer biedt een tweepersoonsbed terwijl in de andere kamers elk 2 eenpersoonsbedden staan.

Vakantiehuisje Taberna bevindt zich op het kleinschalige bungalowpark ’t Lochtenveld. Dit park bevindt zich aan de rand van Elspeet. Op dit bungalowpark zijn nog meer vakantiehuisjes te huren maar Taberna is, gezien de rustige ligging, een absolute aanrader. Op de begane grond vind je een hal, een badkamer, een wc, een grote woonkamer met open keuken en een grote slaapkamer. De keuken is voorzien van een vaatwasser zodat je niet zelf hoeft af wassen. Ook bevindt zich in de keuken een combimagnetron. Op de bovenverdieping van het huisje vind de gast nog twee slaapkamers.

vakantiehuisje-huren-elspeet-veluwe

Edelherten op de Veluwe

De tuin van vakantiehuis Taberna in Elspeet biedt tuinstoelen en een fantastisch uitzicht op de omliggende natuur. Vanuit deze tuin loop je direct in een prachtig en ongerept natuurgebied waar everzwijnen, reeën en edelherten gezien kunnen worden. Daarnaast zijn ook vele vogelsoorten te zien en te horen. Voor een heerlijke rustige natuurrijke vakantie is het huren van dit vakantiehuis een prima keuze.

De Veluwe is een prachtig natuurgebied centraal gelegen in Nederland. Per fiets kunnen op de Veluwe prachtige tochten gemaakt worden. Ook te voet is er tijdens een vakantie in Elspeet op de Veluwe genoeg te zien. Vanuit het dorp maak je de mooiste wandelingen. Daarnaast mogen een bezoek aan Paleis het Loo en het Kröller-Müller museum tijdens een vakantie aan Elspeet eigenlijk niet overgeslagen worden. Beide toeristische attracties bieden genoeg te zien voor een hele vakantie dag.

Om nog even dit vakantiehuis in Elspeet op de Veluwe kort samen te vatten: ben je op zoek naar rust, ruimte, natuur op een centrale plek in Nederland? Dan is dit vakantiehuisje huren een prima keuze!

Leave a Reply