Vakantiehuisje ‘Het Boshuisje’ op de Veluwe in Garderen huren

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: gelderland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 7.004 x bekeken
 • Adres:
  Koudhoornseweg 23 3886 PJ Garderen (Gelderland)
 • Aantal personen:
 • Website: boshuisje-veluwe.nl/c...
 • Streek: veluwe

De Veluwe is een van de mooiste gebieden in Nederland om te genieten van een welverdiende vakantie. Logisch dat je op de Veluwe veel vakantiehuisjes te huur vindt. Rondom de toeristische centra op de Veluwe vind je veel vakantiehuizen maar ook in de rustigere gedeelten van de Veluwe is genoeg om te huren. Zo vind je in Garderen, een bosrijk dorpje aan de westkant van de Veluwe, een prachtig gelegen vakantiehuis om te huren voor gezelschappen van 2 tot 4 personen.

vakantiehuis-veluwe-garderen

Bossen op de Veluwe

Zoals gezegd ligt Garderen aan de westkant van de Veluwe, dichtbij de snelweg A1. Dit heeft als grote voordeel dat je binnen 1 uur vanaf Amsterdam naar Garderen rijdt. Aangekomen in dit dorpje kun je in Het Boshuisje heerlijk genieten van rust, ruimte en natuur. Het Boshuisje ligt midden tussen de bossen op ruim perceel te midden van enorme beuken en eiken. Het bos waarin dit vakantiehuisje zich bevindt maakt deel uit van de Veluwse Speulder en Sprielderbossen. Dit bos is een van de oudste bosgebieden van Nederland.

Het Boshuisje blinkt uit in comfort op slechts 40m2. Verdeeld over dit vakantiehuisje vind je een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleine wasruimte. In de wasruimte uiteraard een douche, wastafel en een toilet. In de woonkamer staat een bedbank die eventueel als tweede slaapplaats gebruikt kan worden. Verder vind je in de woonkamer met open keuken openslaande deuren naar de prachtige bostuin. Je loopt vanuit het vakantiehuis dus zo de bossen in. Het hele vakantiehuisje is voorzien van CV dus ook in de wintermaanden kun je prima verblijven in het Boshuisje.

Vanuit het vakantiehuisje fiets je in minder dan 5 minuten naar de centrum van Garderen. Daar zitten alle winkels voor de dagelijkse boodschappen maar ook vind je er een beroemde ijssalon met heerlijk ijs. Ook vind je op de Veluwe een groot aantal restaurants waar heerlijk gegeten kan worden. Verder maak je op de Veluwe natuurlijk de mooiste fietstochten dankzij de knooppunten kaarten die je overal kunt krijgen. Daarnaast kun je in een vakantie op de Veluwe ook mooie uitstapjes maken naar paleis het Loo of de het Kröller-Müller Museum.

2 Responses to “Vakantiehuisje ‘Het Boshuisje’ op de Veluwe in Garderen huren”

 1. raquel evertsz Says:

  Geachte heer, mevrouw,

  Graag verneem ik van u of u nog beschikbaarheid hebt in uw woning in het weekend van 20 oktober a.s.en wat de kosten hiervan zullen zijn.

  Alvast dank en met vriendelijke groet,

  Raquel

 2. martijn Says:

  Voor vragen over het huren van dit vakantiehuis zult u zich moeten wenden tot de aanbieder.

Leave a Reply