Vakantiehuisje huren in Otterlo op de Veluwe

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: gelderland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 8.670 x bekeken
 • Adres:
  Bosbungalow De Nachtegaal Otterlo Veluwe - Gelderland
 • Aantal personen: 4-6
 • Website: bosbungalow.eu
 • Streek: veluwe

Ben je op zoek naar een leuk vakantiehuisje op de Veluwe? En wil je graag een huisje huren temidden van de prachtige bos- en natuurgebieden op de Veluwe? Dan is het huren van een bos-bungalow misschien een goed idee. Dit vakantiehuisje vind je terug midden tussen de uitgebreide bosgebieden van de Veluwe, vlakbij Otterlo.

vakantiehuisje huren in Otterlo

Bosbungalow

Vakantiehuis de Nachtegaal biedt ruimte aan 6 gasten. Het huisje ligt helemaal vrij op een groot perceel midden in de bossen nabij Otterlo. Het huisje heeft drie tweepersoons slaapkamers waardoor het een ideaal vakantiehuisje is om met een groep volwassenen te huren. Zeker voor een groep wandel- of fietsliefhebbers is dit een perfect huisje om te huren.

Beneden vind de gast een gezellig zithoek met een open haard voor de koude avonden. Verder staan er in de zithoek een grote bank en een drietal comfortabele stoelen. Naast de zithoek bevindt zich de eethoek met open keuken. De eethoek biedt wederom genoeg ruimte voor alle gasten. Ook de keuken is compleet ingericht, helaas ontbreekt de vaatwasser. Wel biedt de keuken een combi-magnetron en alle verdere standaard keukenapparatuur.

De badkamer van dit vakantiehuisje is erg luxe uitgerust. Je vindt hier namelijk een heerlijk ligbad om lekker in te ontspannen na een lange fietstocht over de Veluwe. Naast een ligbad heeft de badkamer van dit vakantiehuisje een douche en wastafel. Het toilet in het huisje is gesitueerd in een andere ruimte. Het hele huisje is verder voorzien van centrale verwarming.

Wij hoeven u natuurlijk verder weinig te vertellen over de Veluwe als vakantiebestemming. Bossen, velden en gezellige dorpjes wisselen zich af. De Veluwe leent zich dan ook bij uitstek voor een vakantie waarin veel gefietst en gewandeld wordt. Door middel van knooppunten kaarten is het uitzetten van prachtige fietstochten door de Veluwe een fluitje van een cent.

Als je meer informatie wilt opvragen over het huren van dit vakantiehuisje in Otterlo dan kun je website van de aanbieder bezoeken. Ook voor vragen over de prijs of de beschikbaarheid van dit huisje kunt u zich wenden tot de verhuurder.

9 Responses to “Vakantiehuisje huren in Otterlo op de Veluwe”

 1. Lisette Says:

  hoeveel kost dit huisje? Ik zoek een leuk onderkomen voor 4 a 5 mensen (vooral kinderen) van morgen t/m zaterdagochtend, groet, Lisette

 2. H. Lammertink Says:

  beschikbaarheid (gewenst 12,13 ,14 okt) en prijs aub

 3. martijn Says:

  Voor vragen over het huren van dit vakantiehuis zult u zich moeten wenden tot de aanbieder.

 4. Sturing Says:

  Is uw huisje van 26-29 april 2013 nog vrij? Staan er stapelbedden of gewone 2-persoons bedden? Wat is de huur voor dat weekend?

  Vr.gr.
  G. Sturing, Hoogeveen

 5. martijn Says:

  Hallo,

  voor vragen of boekingen kunt u het beste contact opnemen met de verhuurder. Die is het eenvoudigst te bereiken via de website die weer naast deze advertentie geplaatst is.

 6. Josje Says:

  Hallo beste aanbieder, is uw huisje nog beschikbaar van vrijdag 19 april tot zondag 21 april?

  Hartelijke groet, Jojse

 7. martijn Says:

  hoi Josje, voor vragen over het huren van dit vakantiehuisje zul je je moeten richten tot de verhuurder. de website van de verhuurder vind je naast het artikel.

 8. ramona Says:

  helaas werkt de link niet naar de website van deze aanbieder

 9. martijn Says:

  De website van de aanbieder was van url veranderd. Ik heb hem aangepast en je kunt de site van dit huisje weer bezoeken.

Leave a Reply