Vakantiehuisje huren in Uddel op de Veluwe: het Boshuisje

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: gelderland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 7.880 x bekeken
  • Adres:
    Vakantiehuis het Boshuisje Uddel - Veluwe
  • Aantal personen: 2-3
  • Website: boshuisje-uddel.nl/in...
  • Streek: veluwe

Midden tussen de uitgestrekte bosgebieden van de Veluwe ligt het dorp Uddel. Door de centrale ligging in een van de mooiste gebieden van Nederland is Uddel een prima uitvalsbasis voor een vakantie op de Veluwe. Ben je op zoek naar een vakantiehuisje om te huren op de Veluwe? Voor rustzoekers en mensen die van de natuur houden is het Boshuisje een prima plek om te verblijven tijdens die vakantie op de Veluwe.

Het Boshuisje is een klein vakantiehuisje dat via een bospad bereikt kan worden. Het vakantiehuis is geschikt voor twee personen, eventueel kan een derde persoon blijven slapen maar daar moet de gast dan zelf een luchtbed voor meenemen. Natuurlijk kan ook een kinderbedje bijgeplaatst worden. Ook dit bedje moet wel zelf worden meegenomen.

Vakantiehuisje huren Boshuisje Uddel Veluwe

Uitzicht van het Boshuisje

De indeling van dit vakantiehuisje is knus. De gezellige woonkamer met daaraan grenzend de open keuken bieden comfort en gezelligheid met een prachtig uitzicht op de omliggende bossen. Vanuit de woonkamer kan per trap de vliering worden bereikt. Op de vliering staan twee eenpersoonsbedden. Ook vanuit de slaapkamer is de omliggende natuur goed te bekijken. Vooral de twee dakramen dragen bij aan een gevoel van vrijheid.

Verder vind je in dit vakantiehuis natuurlijk een luxe badkamer met douche en toilet. Vanuit de woonkamer kan via de openslaande deuren het terras bereikt worden. Hier zit je heerlijk ongestoord tussen de bossen en de natuur van de Veluwe. Het is zelfs mogelijk om herten, wilde zwijnen, vossen en andere dieren te zien.

Uddel biedt genoeg gelegenheid voor de dagelijkse boodschappen of een lekkere maaltijd in een restaurant. Verder zijn zowel Garderen als Elspeet prima te bereiken. Natuurlijk is Uddel een prima uitvalsbasis voor de mooiste fietstochten over de Veluwe. Met behulp van de knooppunten kaart is het fietsen op de Veluwe erg leuk om te doen. Fietsen zijn trouwens te huren in Uddel.

Wil je meer informatie over het huren van dit vakantiehuisje op de Veluwe? Neem dan contact op met de verhuurder of bezoek de website. Ook vind je daar informatie over de prijzen van het huren van dit huisje en ook de beschikbaarheid staat vermeld.

Leave a Reply