Vakantiewoning huren in Ede op de Veluwe in Gelderland

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: gelderland

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

  • Dit huisje is 4.610 x bekeken
  • Adres:
    Peteweg 19 6718 TG Ede
  • Aantal personen: 5
  • Website: vakantiehuisjedebosui...
  • Streek: veluwe

Ede is een middelgrote plaats in de provincie Gelderland. De meeste mensen zullen Ede vooral kennen vanwege de gunstige ligging aan de westkant van het prachtige natuurgebied de Veluwe. Vanuit Ede ben je zowel lopend als per fiets binnen de korste keren op de mooiste stukjes van de Veluwe. In en om Ede zijn vele vakantiehuizen te huren. Een daarvan is vakantiehuisje de Bosuil. Deze vakantiewoning ligt heerlijk rustig middenin de bossen. Door de ligging biedt de Bosuil veel privacy, rust en ruimte.

vakantiehuis-huren-veluwe-lunteren

De veluwse bossen

In deze vakantiewoning kunnen 5 personen logeren. Op de begane grond vind je een slaapkamer met daarin ruimte voor 2 personen. Op de eerste verdieping, die via een steile houten trap te bereiken is, kunnen nog eens 3 personen slapen. Dit vakantiehuisje is dan ook ideaal voor een gezin met kinderen.
Op de begane grond vind je verder een keuken die degelijk is ingericht en de woonkamer met prachtig uitzicht naar de omliggende bossen. Het huisje ligt prachtig verscholen in de dichte bossen tussen Ede en Lunteren. Om het huisje heeft de gast dus alle privacy. Je vindt in de tuin rondom de vakantiewoning een terras met picknicktafel. Je zit hier heerlijk vrij tussen de bossen.
Vanuit de woning zijn te voet een aantal prachtige wandelingen te maken. Zo ben je binnen enkele minuten lopend bij het middelpunt van Nederland. Dit punt bevindt zich in het Lunterse buurtbos. Ook dicht in de buurt van dit vakantiehuis zijn het grindgat van de Goudsberg en de prachtige zandverstuiving het Wekeromse Zand. Je kunt dus vanuit het vakantiehuis de prachtigste wandelingen maken. De verdere Veluwe kan natuurlijk te voet prima verkend worden maar ook per fiets zijn de mooiste tochten te maken over dit prachtige natuurgebied in Gelderland.
Mocht je op zoek zijn naar een eenvoudig vakantiehuis om te huren dan is dit huisje aan de rand van de Veluwe een prima keuze. Vooral de rustige ligging middenin de bossen van de Veluwe staan garant voor een ontspannen vakantie op de Veluwe

Leave a Reply