Huisje huren in Vijlen – Zuid-Limburg

» Vakantiehuis in plaats: , provincie: limburg

Een huisje huren

Dit vakantiehuis huren

 • Dit huisje is 12.713 x bekeken
 • Adres:
  nvt
 • Aantal personen: nvt
 • Website: nvt
 • Streek: zuid-limburg

De eigenaar van dit huisje heeft deze advertentie teruggetrokken.

huisje huren Vijlen - zuid-limburg

Vijlen

Vijlen is een van de weinige bergdorpjes van Nederland. Het Zuid-Limburgse dorp heeft daarom zelfs als slogan: het bergdorpje van Nederland. In en rondom Vijlen kun je de prachtigste wandelingen en fietstochten maken. Mede vanwege de prachtige ligging vind je in en om Vijlen de nodige vakantiehuisjes om te huren.

Wil je een leuk vakantiehuisje huren in Vijlen? Dan vind je via Google een aantal leuke huisjes in dit Limburgse dorp. Ook in de categorie Limburg op onze site vindt u een aantal vakantiehuisjes in de regio.

Vakantie in Zuid-Limburg?

Zuid-Limburg is een prachtig stukje van Nederland. Door het glooiende landschap en de vele bossen met kronkelweggetjes doet de streek zelfs wat buitenlands aan. In Zuid-Limburg zijn genoeg leuke dingen te doen. Natuurlijk kun je prachtige wandelingen maken in de bossen rondom Vijlen. Maar ook het nabijgelegen Vaals (met het drielandenpunt) biedt hele mooie uitgezette wandeltochten.

Ook voor fietsers biedt Zuid-Limburg genoeg mogelijkheden. Op normale fietsen is het stevig doortrappen maar met electrische fietsen of op de racefiets (conditie benodigd) is het maken van fietstochten erg de moeite waard. En is het wat minder weer? Dan liggen grote steden als Aken, Luik en natuurlijk Maastricht op korte afstand.

2 Responses to “Huisje huren in Vijlen – Zuid-Limburg”

 1. Ageeth Bergshoeff Says:

  Geachte heer, mevrouw, is dit huisje in Oud-vijlen beschikbaar in de kerstvakantie (21 tot en met 27 december)? Wat is de huurprijs, inclusief alle bijkomende kosten (schoonmaak, toeristenbelassting e.d.)? Wij zijn een gezin met twee grote kinderen (15 en 17).
  met vr. groet, Ageeth Bergshoeff

 2. deborah Says:

  geachte m, is dit huisje beschikbaar van 1 of 2 augustus tot 8 of 9 augustus 2014 en wat zijn de totale kosten? wij zijn een 55+ echtpaar dus komen met 2 personen.
  Met vriendelijke groet,
  Deborah

Leave a Reply